Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Γουέιν Ρούνεϊ καθώς, σύμφωνα με το theathletic, συμφώνησε να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της DC United.
Στην ομάδα του MLS αγωνίζεται ο Ταξιάρχης Φούντας και το deal με τον Ρούνεϊ θα ανακοινωθεί, μόλις τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες με τη βίζα του Άγγλου.
Την περασμένη διετία ο Ρούνεϊ ήταν προπονητής στη Ντέρμπι Κάουντι και, τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη DC United, από άλλο πόστο. Από τον Ιούλιο του 2018 έως τον Γενάρη του 2020, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας, έχοντας 25 γκολ και 14 ασίστ σε 52 συμμετοχές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!