Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media ο Ντούσαν Σάκοτα αναφέρθηκε στην αγαπημένη του ΑΕΚ και όσα έζησε με την κιτρινπόμαυρη φανέλα. Θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που του έστειλαν μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. Χαρακτηριστικά έγραψε:
19 χρόνια πέρασαν μέσα σε κλάσμα του δευτερολέπτου.. με δάκρυα στα μάτια διαβάζω όλοι μέρα σήμερα τα μηνύματα στήριξης σας από φίλους όλων των ομάδων που έχω υπηρετήσει, μα πάνω από όλα από τους φίλους της ομάδας της καρδιάς μου, της ΑΕΚ, της ομάδας που με ανέδειξε, και την οποία υπηρέτησα ως αρχηγός επί πέντε χρόνια, πάντα με ήθος και υπερηφάνεια.
Από το Πρωτάθλημα Εφήβων του 2003 με τον κυρ Βαγγέλη και τον συγχωρεμένο και αγαπημένο μου Νίκο Δημητρίου, μέχρι των ευρωπαϊκό τίτλο του 2018, και το τελευταίο μου παιχνίδι το 2020, μεσολάβησαν πολλά.. Από την πενταετία του πανίσχυρου ΠΑΟ, το νοσοκομείο και την στήριξη των ανθρώπων της Πέζαρο στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής μου, μέχρι την θητεία μου στην ΑΕΚ, πέρασα από αμφισβητήσεις, διακρίσεις, λύπες και χαρές, και είμαι ευγνώμων για την κάθε στιγμή! Ευγνώμων για την δύναμη από όλους τους ανθρώπους που με στήριζαν και με πίστευαν, και ευγνώμων για το κίνητρο από αυτούς που με αμφισβητούσαν. Κάθε δευτερόλεπτο της καριέρας μου συνέλαβε στο να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας και οι αξίες με τις οποίες πορεύομαι σήμερα σαν άντρας, τις οποίες θα επιχειρήσω τώρα να μεταφέρω όσο καλύτερα μπορώ πλέον σαν πατέρας, στον γιο μου.
Ένα απέραντο ευχαριστώ σε όλους! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σημερινή μέρα!!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ο σεμνός ηγέτης της ΑΕΚ από το 2014 μέχρι το 2019 και σημαιοφόρος του φανταστικού 2018.
Ο εξαιρετικός χαρακτήρας του Σάκοτα σε αντιδιαστολή με τους αστείους/γελοίους τυπάκους που είχαν πάει πίσω από τον πάγκο της ομάδας και έβριζαν χυδαία αυτόν και τον πατέρα του σε ένα ματς με τον Άρη.
Αδελφέ κακώς χαρακτηρίζεις "τυπάκους" κάποια γνωστά τομάρια που το παίζουν Αεκτζήδες και καπηλεύονται τα ιερά και τα όσια της ομαδάρας μας!... Κατά τα λοιπά συμφωνώ και επαυξάνω!!
Στην ερώτηση γιατί ΑΕΚ μπαμπά είσαι η απάντηση μεγάλε Ντούσαν!
Γεια σου λεβέντη Ντούσαν. Περήφανοι για σένα ρε μάγκα
Γειά σου ρε Ντούσαν αρχηγάρα και ΑΕΚΑΡΑ!! Είσαι ένας από εμάς!!
ΝΤΟΥΣΑΝ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!!
Ντούσαν είσαι γίγαντας, θα είσαι πάντα μεσα στις καρδιές μας για το ήθος σου, το χαρακτήρα σου και το σπάνιο ταλέντο σου! Για πάντα ΑΕΚάρα, κι ελπίζω μια μέρα να σου δοθεί η δυνατότητα να είσαι και πάλι μέλος της οικογένειας που λέγεται ΑΕΚ!!!,,,
Αρχηγαρα....τον ευχαριστουμε.... ΑΕΚαρα μόνο...