Από τα πράσινα του Παναθηναϊκού, στα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επέστρεψε και με τη... βούλα στο Βελιγράδι, για χάρη των πρωταθλητών Σερβίας.
Ο 31χρονος γκαρντ ανακοινώθηκε από τον Αστέρα, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, το οποίο τον φέρνει ξανά στην Σερβία, έπειτα από 10 χρόνια σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Ο «Νέντο» αν και είχε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για ακόμα 1 χρόνο, εν τέλει το «έσπασε» για να επιστρέψει στη Σερβία, για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Το deal πλέον πήρε επίσημη μορφή και ο Νέντοβιτς επιστρέφει στο Βελιγράδι για να ηγηθεί της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

