Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση επανεξετάζει τη στάση της στο ζήτημα της επαναφοράς στο ΕΣΥ των υγειονομικών που βρίσκονται αναστολή.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε ότι η πιθανότητα επαναφοράς των υγειονομικών «είναι κάτι που συζητάμε με τον υπουργό, στο υπουργείο και στην κυβέρνηση».
Η συζήτηση έφτασε στο συγκεκριμένο θέμα όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής πληροφόρησαν την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας ότι το φαινόμενο της ματαίωσης προγραμματισμένης μεταμόσχευσης στη Θεσσαλονίκη παρατηρήθηκε γιατί δεν υπήρχε αναισθησιολόγος γεγονός που με τη σειρά του οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι υγειονομικοί του Ιπποκράτειου βρίσκονται σε αναστολή.
Η κα Γκάγκα πάντως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες: «Θα σας απαντήσω μόλις μπορώ, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ. Σας απαντώ πάντως ότι το συζητάμε» τόνισε χαρακτηριστικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

