Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Περιμένουν τον Παγιάν στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ περιμένουν την έκδοση της βίζας του Κολομβιανού διαγώνιου, ώστε να αποτελέσει τη νέα μεταγραφή του συλλόγου  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ μετά τη νικηφόρο πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών αλλά και στο σημερινό φιλικό με τον Μίλωνα που έληξε 1-1 λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών έχει αφήσει ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Λακασσά. Και απο την στιγμή που η εισήγησή του για την απόκτηση ξένο διαγωνίου θα πραγματοποιηθεί όλα βαδίζουν ομαλά. Η ΑΕΚ έχει «κλείσει» τον Ρενέ Μορένο Παγιάν, του οποίου ο αδερφός έχει παραστάσεις απο τον ελληνικό πρωτάθλημα καθώς αγωνίζεται στον Πανελλήνιο και τον περιμένει στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το μόνο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι ο νεαρός διαγώνιος περιμένει να βγει η βίζα του και να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατόν στη νέα του ομάδα. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Παρά την οικονομική στενότητα που έχει αυτό το διάστημα η Ένωση θα πραγματοποιήσει μια σημαντική μεταγραφή που θα δώσει σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής με τον Παμβοχαϊκό θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Παιανίας στις 21:00 και όχι στο γήπεδο του Μενιδίου, αφού εκείνη την ώρα θα διεξάγονται κάποιες άλλες εκδηλώσεις. Αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος που θα δώσει η Ένωση εντός έδρας και σίγουρα περιμένει την υποστήριξη του κόσμου της για να την βοηθήσει στην προσπάθειά της να πάρει τη νίκη.

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ