Με τις Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θέλουν τον Τζουντ Μπέλινχαμ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει αποφασίσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, να μην δώσει τον 19χρονο Άγγλο μέσο με ποσό κάτω από τα 120 εκατομμύρια ευρώ.
Το συμβόλαιο του Μπέλινχαμ λήγει το 2025 και δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς, με τη Ντόρτμουντ να ορίζει την τιμή πώλησης.
Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Μπέρμιγχαμ, ο Μπέλινχαμ μεταγράφηκε στην Ντόρτμουντ το 2020 έναντι 25 εκατ. ευρώ, έχοντας 6 γκολ και 14 ασίστ την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Βεστφαλίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!