Στην αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε -και επισήμως πλέον με τις ανακοινώσεις των διαρκείας- για τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς - Opap Arena» αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Νικολογιάννη, αναφέρθηκε αρχικά στη δυσαρέσκεια που υπάρχει σε μεγάλη μερίδα του κόσμου για τις τιμές των καρτών, σημειώνοντας ωστόσο ότι θα κρίνει η αγορά τη συγκεκριμένη πολιτική και αν αυτή προήλθε από λάθος εκτίμηση
Όσο για την ετοιμότητα του γηπέδου, μετέφερε την πίστη που υπάρχει στην «Ένωση» ότι θα μπει σε αυτό από το πρώτο κιόλας παιχνίδι πρωταθλήματος, αφήνοντας ανοιχτό ένα παράθυρο να χρειαστεί κλειδάριθμος στην κλήρωση για να δώσει τα δυο πρώτα εκτός έδρας.
Τέλος, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, κάνοντας λόγο για 5 περιπτώσεις παικτών συν αυτή του Πινέδα όπου υπάρχει κινητικότητα και εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εγώ εύχομαι στην ανώνυμη εταιρία ΠΑΕ ΑΕΚ να βρει 32.000 πελάτες να πουλήσει το προϊόν της.
Και εύχομαι στην αγαπημένη μου ομάδα ΑΕΚ λ, λευτεριά!
'Τοσα χρόνια ΑΕΚ χωρίς γήπεδο. Τώρα, γήπεδο χωρίς ΑΕΚ" Η καλύτερη στιγμη της ζωης μου, οταν ανακαλυψα την Αλλη Εντελως Κατάσταση. Πανε 45 χρόνια..
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα 'ναι.
Πανω απο 20 εκατομμύρια έβαλε ο Μελ για το γήπεδο απο την τσέπη του. Και για να το κάνει αυτό θυσίασε για μερικά χρόνια το μπάτζετ της ομάδας. Απο πέρσι ξόδεψε χρήματα αλλά έκανε λάθος επιλογές που φέτος αγωνίζεται να τις διορθώσει. Όποιος μπορεί σαν οπαδός να κάνει κι αυτός οποια θυσία μπορεί αν θέλει να μεγαλώσει η ΑΕΚ. Όποιος μιλάει για λευτεριά και άλλα τέτοια γραφικά να μας πει και ποιος θα αναλάβει μετά τον Μελ. Χορτάσαμε απο σωτήρες.
Δηλ αν δεν πάρω διαρκείας και θελήσω να δω π,χ το ΑΕΚ - Ιωνικός σε μια σχετικά καλή θήρα θα πληρώσω 50 Ε κατ' αντιστοιχεία ;
Απο την ανακοινωση για τις καρτες της μανας ΑΕΚ και τι δεν εχουμε διαβασει, αλλος τον ενοχλησε οτι θα δωσει 10 ευρω επιπλεον, αλλος ενοχλειτε γιατι δεν θα παρει διαρκειας vip και τα πιο διπλα του βρωμανε, αλλος μας λεει για τα παιδια του και αλλος οτι οταν θα παιζει η ΑΕΚΑΡΑ θα βλεπει τα αστερια. Υπηρχε καποιος που πιστευε πως δεν θα γινουν αυξησεις στα διαρκειας, υπαρχει καποιος που να συγκρινει το προιον, οπως το ονομαζει, μεταξυ οακα και Ναου, υπαρχει η ιδια θεαση, η ιδια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποιοτητα με τουαλετες και κυλικειο σε καθε θυρα, το να ειμαστε σπιτι μας αντι για ενοικιο? Αν εξαιρεσουμε την πλευρα τον επισημων - δημοσιογραφικων, τα υπολοιπα εισητηρια μια χαρα ειναι. Αν δηλαδη εμεις δεν εχουμε να φαμε αστακο, μηλοκοπι και σφυριδα με τα ταδε κρασια στην ψαροταβερνα θα βριζουμε ή θα ανοιξουμε τα ματια μας να φαμε καμια σαρδελιτσα στα καρβουνα και καμια κοτσομουρα με τις μπυρες μας? Εγω προσωπικα δςν βγαινω ουτε για το 300ρι και θα το παρω συναιτερικο με κανα φιλο, αλλα για αυτο δεν μου φταινε οι τιμες στις κεντρικες θυρες πχ, ας σοβαρευτουμε και ας κατανοησουμε οτι χρεος μας ειναι να στηριζουμε τους παιχτες μας και οχι να κραζουμε οτι κινειται
Θυμάσαι τι είχε γίνει όταν ο Ψωμιάδης είχε βάλει εξωφρενικές τιμές στο ματς με τη Ρεάλ (3-3) στο ΤΣ. Λ. ; Έκοψε 10,000 αντί για sold out. To ίδιο θα γίνει και τώρα
Ο Ψωμιάδης έκλεβε και δεν άφησε τίποτα πίσω απο υποδομές. Δεν έβαλε 20+ εκατομμύρια απο την τσέπη του για γήπεδο ούτε βελτίωσε καμιά άλλη υποδομή όπως το προπονητικό. Η σύγκριση είναι ιεροσυλία. Αλλά βέβαια θέλουν πολλοί μεγάλη ομάδα χωρίς δική τους συμμετοχή. Ε αυτό δεν γίνεται. Όσοι δεν έχουν χρήματα δεν θα πάρουν διαρκείας. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα ας γεμίσει το γήπεδο με αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Με καλύψεις απόλυτα!!!!!!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Πουλάς τόσο πρόλογο για να μας πεις στο τέλος ότι δεν έχεις ούτε 300; Αλλά κατά τα άλλα συμφωνείς με τις τιμές;
Όπως εσύ έτσι είναι και το 80% των Ελλήνων. Πως θα βρεθούν 32.000 πλούσιοι; Άντε πες τα πέταλα θα γεμίσουν. Τα κεντρικά; Άδεια..
Παγκοσμίως ρεζίλι να μπαίνει ομάδα σε καινούριο γήπεδο και να μην είναι φίσκα κάθε βδομάδα..Και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί; Λόγω της απληστίας του μεγάλου..
Κύριοι θα θέσω πολύ απλά το θέμα. Ο νόμος της αγοράς λέει το εξής απλό: Η κατανάλωση φέρνει το κέρδος!!! Υποτίθεται ότι ο κύριος Μελισσανίδης ως επιτυχημένος επιχειρηματίας θα έπρεπε να το ξέρει αυτό. Καλύτερα λοιπόν να έχεις ένα γεμάτο γήπεδο με μέσο όρο 500€ ήτοι 15000000€ έσοδα παρά 10000 διαρκείας με μέσο όρο 800€ άρα 8000000€. Άραγε δεν ξέρει η μήπως κάτι κρύβεται από πίσω;;; Τροφή για σκέψη!!!
Κασκολακι , καπελακι , κιτρινο τιμπερλαντ μποτακι , φανελλα 1996 μαυρη γκρι με δικεφαλο και ΒΟΥΡ ξανα για τον Ναο, τι μου λετε ρεεε.
Κάθε βδομάδα μας λένε ότι θα έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Καλύτερα να λέμε ρεαλιστικά πράγματα από το να λέμε την πιο αισιόδοξη έκδοση και μετά να απογοητευομαστε
Λοιπόν για να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους αυτό με τα διαρκείας είναι απαράδεκτο. Ο κόσμος έχει συνεισφέρει στην κατασκευή του γηπέδου τόσα χρόνια με 25 χιλιάδες διαρκείας και με υπομονή σε αυτό το ποδοσφαιρικό χάλι για την οικονομία στις μεταγραφές και στο αφήγημα, χτίζω γήπεδο. Φέτος θα έπρεπε τα διαρκείας να ήταν προσιτά για να απολαύσει ο κόσμος το γήπεδο. Για τις μεταγραφές τώρα κέτσε όλο στο τέλος της εβδομάδας μας λες. Ποιάς εβδομάδας όμως ακριβώς.
19 χρονια υπομονης για να μην γεμιζει το γηπεδο και γιατι ? Γιατι θελει να βγαλει τα σπασμενα ο Τιγρης κριμα...
Το θέμα είναι πως θα ξεκινήσει την προετοιμασία, θα έχει τους παίχτες που θέλει ο Αλμέιδα να δουλέψει; Η θα ψάχνουμε πάλι προπονητή το Οκτώβρη; Και θα λέμε τι φταίει, φέτος όσοι είναι γήπεδο θα έχουν δώσει πολλά λεφτά δεν θα υπάρχει καθόλου ανοχή πλέον
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ Η ΑΕΚ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΑΞΙΚΑ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ.ΑΝΤΙΟ ΑΕΚ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Γιατι φιλε μου, εισαι γεννημενος για VIP? Αλλες θυρες δεν υπαρχουν?
VIP ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΚΤΑΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ 21;
Κανονικά, να μαθαίνει από μικρός...
Γιατί θέλει μίνιμουμ 1170 γι' αυτόν και το γιό του...τι δεν καταλαβαίνεις; Κοίτα λίγο τις τιμές πριν ειρωνευτείς!
Το διαρκείας τελικά είναι ''στήριξη'' ή ''αγορά προϊόντος''; Ο κόσμος μπορεί να το βλέπει είτε έτσι, είτε αλλιώς, είτε συνδυαστικά. Άλλος μπορεί να θέλει οπωσδήποτε να είναι στο γήπεδο γιατί έτσι συνήθισε, άλλος μπορεί να κρίνει ότι αυτό που βλέπει δεν αξίζει τα λεφτά του, άλλος μπορεί να κρίνει ότι τα αξίζει και θέλει να βοηθήσει την ομάδα, άλλος μπορεί να είναι νευριασμένος και να θέλει να κάνει ''αποχή'', άλλος μπορεί να θέλει να μαζεύει λεφτά 10 χρόνια γι' αυτό το διαρκείας. Το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θέμα όμως δεν είναι πως βλέπει ο κόσμος το διαρκείας, αλλά πώς το βλέπει η ΠΑΕ και η ΑΕΚ γενικότερα.
Η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ που καθορίζει και την τιμή πώς το βλέπει το θέμα; Απευθύνεται σε οπαδούς ή σε πελάτες; Αν το διαρκείας αποτελεί ''στήριξη'' τότε δεν μιλάμε καθαρά για προϊόν γιατί μπαίνει στην εξίσωση και το συναίσθημα, οπότε και οι τιμές είναι πιο προσιτές και ανάλογες της αγοραστικής δύναμης του κόσμου ώστε κι αυτός να στηρίξει όσο μπορεί και να ''βάλει πλάτη'' ακόμα κι αν το προϊόν δεν είναι ελκυστικό. Αν το διαρκείας αποτελεί καθαρά αγορά προϊόντος, τότε το συναίσθημα βγαίνει εκτός και πρέπει να σκεφτούμε λίγο ποιο είναι αυτό το προϊόν που καλείται να αγοράσει ο κόσμος.
Οι τιμές αυτές δείχνουν ότι η ομάδα αντιμετωπίζει τον κόσμο καθαρά σαν πελάτη και όχι σαν οπαδό. Δεν στοχεύει στον μέσο ΑΕΚτζή πατέρα που με μια δίκαιη και ρεαλιστική τιμή θα πάρει τα 2 παιδιά του στο γήπεδο για να γίνουν ΑΕΚ. Στοχεύει σε αυτόν που έχει την οικονομική άνεση να πληρώσει υπεραξία (αυτή που η ίδια η ΑΕΚ επικοινωνεί σχεδόν περήφανα ότι αρνείται να πληρώσει στις μεταγραφές). Οπότε πρέπει να μιλήσουμε λίγο και για το προϊόν που διαθέτει προς πώληση... Μάθαμε πόσες θέσεις θα έχει το γήπεδο; Μάθαμε πότε μπαίνουμε μέσα και αν θα παιχτούν εκεί όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της νέας σεζόν; Παίζουμε μήπως σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση; Έχουμε δει καμιά μεταγραφή ώστε να ''φανεί'' στον ορίζοντα ένα αναβαθμισμένο ποδοσφαιρικό προϊόν που μπορεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό; Τίποτα απ' τα παραπάνω. Άρα τι είδους προϊόν καλείται να αγοράσει ο κόσμος; Την ΑΕΚ της 5ης θέσης, εκτός Ευρώπης που όμως μπαίνει σε νέο σύγχρονο γήπεδο. Αυτό είναι το προϊόν. Αξίζει λοιπόν το προϊόν αυτό να κοστολογείται τόσο εντυπωσιακά ακριβότερα πχ απ' τον Ολυμπιακό που και σε νορμάλ γήπεδο παίζει και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει (και λογικά σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, άρα σχεδόν σίγουρα κάμποσα έξτρα ευρωπαϊκά παιχνίδια) και περσινός πρωταθλητής είναι με πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει και το επόμενο σαν φαβορί;
Ξαφνικά θυμήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ ότι είναι εταιρεία και έχει ''προϊόν''. Τόσα χρόνια όμως που ήταν στη Γ και τη Β Εθνική και το ''προϊόν'' δεν θα μπορούσε να προσελκύσει τον πελάτη (όχι τον οπαδό), η ΑΕΚ δεν ήταν εταιρεία με προϊόν αλλά ''ιδέα'' που πρέπει να βάλει πλάτη ο κόσμος. Όταν έκλειναν τα γήπεδα λόγω covid πώς ακριβώς αντιμετωπίστηκαν οι κάτοχοι διαρκείας; Ως οπαδοί που απλά δεν θα δουν την ομάδα τους ή ως πελάτες που δεν παρέλαβαν το προϊόν για το οποίο πλήρωσαν; Σιγά σιγά θα βγουν και διαρκείας σε μπάσκετ κλπ και επειδή το προϊόν δεν θα μπορεί να προσελκύσει εύκολα ''πελάτες'', θα ακούμε για τον κόσμο που πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, που πρέπει να βάλει πλάτη και να στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα. Ας αποφασίσουν λοιπόν στην ΑΕΚ γενικότερα αν θα αντιμετωπίζουν τον κόσμο σαν οπαδό ή σαν πελάτη. Στις καλές μέρες ''πελάτης που αγοράζει προϊόν'' και στις κακές μέρες ''οπαδός που βάζει πλάτη'' δεν δείχνει και μεγάλο σεβασμό προς τον ΑΕΚτζή.
Μπράβο φίλε!τα είπες όλα ειλικρινα..μακάρι να το έβλεπαν εκεί στην ΠΑΕ το σχόλιο σου..!!εγώ είμαι 25 χρόνων από τα 18 μου δουλεύω και χρόνο παρά χρόνο βγάζω λεφτά από το εισόδημα μου..για να πάρω διαρκείας για να στηρίξω την ομάδα και γιατί δεν μπορώ να μην την βλέπω πήρα στην Γ πήρα όταν ανεβήκαμε Α πήρα την επόμενη του πρωταθλήματος..πήρα και πέρυσι...και περίμενα πως και πως την φετινή χρονιά...να βγουν τα διαρκείας του ναού μας..και να πάρω και φέτος να έχω την θέση μου...ήρθαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έτσι τα πράγματα φέτος και έπρεπε να μπω φανταρος...οπότε δεν μπορώ ούτε να δουλεύω ούτε εγώ κάποια είσπραξη από κάπου..παρόλα αυτά ήθελα όσο τίποτα να πάρω διαρκείας...βασιζομουν σε κάποια νεανική προσφορά..παρόλα αυτά φέτος τίποτα....πατάνε στην χρόνια αναμονή του κόσμου..για να μπει στον ναό..και δεν σκέφτηκαν τίποτα άλλο παρά μόνο τι ποσά θα μπουν στα ταμεία..δυστυχώς..παρόλα αυτά προσπαθώ ακόμη και τώρα με την καψούρα που έχω να βρω έναν τρόπο να πάρω έστω από τα πιο "φθηνά" διάρκειας...γιατί έτσι είμαστε εμείς η καψουριδες ΑΕΚτζηδες..και το ξέρουμε όλοι...μακάρι να τα καταφέρω...και μακάρι να μπορέσουν όλοι σαν εμένα που δεν θα τους είναι καθόλου εύκολο να δώσουν τα λεφτά να βρεθει ένας τρόπος για όλους...!!
Οσοι εβαλαν πλατη στη β και γ στα δυσκολα δηλαδη , θα πληρωσουν 300 ευρω και μερικοι 500.
Κάποιος που έβαλε πλάτη στη Γ και στη Β παίρνοντας εισιτήριο κεντρικά στο γήπεδο και θέλει να διατηρήσει τη θέση του, τι διαφορά θα έχει με κάποιον που θα βγάλει πρώτη φορά φέτος κεντρικά;
Τι συγκρινεις φιλος; το Παλατι με τι;;;
Μπράβο φίλε πολύ ωραία τοποθέτηση.
Του ακυρωσα το σχολιο του μεσα σε 17 λεξεις .
Το θέμα φίλε μου είναι εσύ πως νιώθεις,πελάτης ή οπαδός?θα σου μιλήσω προσωπικά.Εγω λοιπόν νιώθω οπαδός,δεν παίρνω διαρκείας ούτε για να στηρίξω τον
Μελισσανίδη φυσικά , ούτε για το προϊόν που θαπ μου προσφερθεί
Απλά πηγαίνοντας 2 ώρες κάθε 15 μέρες να την δω με βοηθάει να ξεχνάω τα καθημερινά προβλήματα.Ξερεις πόσα βράδια που δεν με κολλαγε ύπνος από το άγχος κοιμόμουνα φτιάχνοντας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συστήματα και ενδεκάδες στο μυαλό μου? Λοιπόν για ΜΕΝΑ θα πάρω διαρκείας ούτε για το προϊόν ούτε για τον Μελισσανίδη.αΑλλοι τα δίνουν σε ψυχολόγους εγώ για την καψούρα μου.ΓΙΑ ΜΕΝΑ
Γι' αυτό ακριβώς ξεχωρίζω κι εγώ το πως το βλέπει ο κόσμος με το πως το βλέπει η ομάδα. Το γράφω άλλωστε. Αυτό που λες είναι η δική σου οπτική. Αν το θέμα είναι πώς νιώθει ο καθένας από εμάς, τότε και ο οπαδός που μπορεί να νιώθει και πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει αν αυτό που βλέπει αξίζει τα λεφτά του ή όχι, έτσι; Γι' αυτό λέω...Ο κόσμος μπορεί να έχει τα δικά του κριτήρια και να νιώθει είτε έτσι είτε αλλιώς για το διαρκείας. Όλοι ΑΕΚ είμαστε όμως και το συναίσθημα για την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα δεν μπορεί να ''βγει'' απ' τα κριτήρια με τα οποία αποφασίζουμε. Αυτό που γράφω έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίζει η ίδια η ομάδα τον κόσμο. Σαν πελάτη με σκοπό το κέρδος ή σαν οπαδό που καλείται να πληρώσει ένα δίκαιο αντίτιμο για να δει την ομάδα του και να τη στηρίξει οικονομικά;
Συμφωνώ απόλυτα αδελφέ!!!
Συμφωνώ απόλυτα αδελφέ!!!
αυτοι που πηραν μονο περσι διαρκειας πρεπει να δηλωσουν προτερεοτητα;
Ναι μπορείς αν το πάρεις ηλεκτρονικά
Αποταμιευση παιδια , το πιο εποικοδομητικο μαθημα στο δημοτικο , εσπασα κουμπαρα πηλινο μετρησα 185 ευρω κολλησα και 115 και ετοιμος για τον Ναο.
Πάμτβς ηια αυτές τις τιμές διαρκείας,φέτος,για πρώτη φορά,πρώτα θα δω μεταηταφές και μετά θα πάρω διαρκείας.
Αρκετά με τις μ.λ.κίες μεταγραφές.
Αυτο που λεμε οτι δεν θα εχουμε νεες γενιες ΑΕΚτζηδων λογο των κακων μας πορειων αγωνιστηκα αλλα και απο το οτι δεν θα ερχονται γηπεδο δεν το καταλαβαινω . Δεν εχω δει ποτε παιδακι να ειναι διαφορετικη ομαδα απο τον πατερα του και διαφωνω σε αυτο με το γηπεδο γιατι εγω μεχρι τα 20 δεν ειχα δει την ΑΕΚ απο κοντα λογο του πατερα μου που δουλευε και δεν ειχε χρονο να με πηγαινει απο τοτε ομως εχω παρει διαρκειας μεχρι και στην Β , Γ εθνικη
Ρωτα αυτους που εχουν σημερα παιδια και κανουν αμαν να τα κρατησουν ζεστα και να μη τους γινουν βαζελογαυροι και να μη ξενερωσουν.
Και δε ξερω τι εκανες εσυ φιλε αλλα οι περισσοτεροι απο εμας κολλησαμε το μικροβιο οταν μας πηρε ο πατερας μας στο γηπεδο και ημασταν με το στομα ανοιχτο για μια ωρα.Ειδικα για οσους τυχερους προλαβαμε τη Φιλαδελφεια υπηρξε ερωτας με τη πρωτη ματια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τωρα αντε πες σε ενα πατερα να δωσει ενα βδομαδιατικο για να παρει τα πιτσιρικια του στο γηπεδο μια φορα.
Επισης η κουλτουρα του οπαδου χτιζεται στο γηπεδο,αν περιμενουμε η νεα γενια να παει πρωτη φορα στα 20 που θα εχει πιασει τα πρωτα λεφτα στα χερια του ο καθενας τοτε δε θα εχουμε νεα γενια οπαδων αλλα πελατων....
έτσι ακριβώς. Εγώ κόλησα με την Α.Ε.Κ. όταν με πήραν παιδάκι με το "ζόρι" το 1987 και με πέταξαν μέσα στην σκεπαστή στο Α.Ε.Κ. - Λάρισα. Από τότε "αρρώστησα"
Δεν ισχύει αυτό που λες. Γνωρίζω πάρα πολλούς ΑΕΚτζηδες χωρίς ΑΕΚτζη γονιό. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως διαχειρίζονται την επιστροφή στο Ναό, οι πιτσιρικάδες είναι εκ φύσεως αποκλεισμένοι. Κανένας φοιτητής δε θα βρει τόσα λεφτά να διαθέσει σε διάρκειας. Κανένας μαθητής δεν θα πάρει χαρτζιλίκι 400 ευρώ να πάει στο πέταλο. Γονείς με προτεραιότητα δε θα μπορούν να αγοράσουν διαρκείας στα παιδιά τους στη δίπλα θέση.
Το καταλαβαίνουμε όλοι ότι αν δεν πάρει 400 ευρώ για διαρκείας, θα πάρει λιγότερα για κανονικά εισιτήρια μέσα στη χρονιά; Ούτε τα διαρκείας είναι υποχρεωτικά, ούτε τα απλά καταργήθηκαν.
Δεν ισχύει 100% αυτο πουλες για το παιδι και τον πατέρα.Σήμερα υπάρχουν ενεργοί ΑΕΚτζήδες λίγοι, αυτοι που πάνε γήπεδο και ψωνίζουν προιόντα της ομάδας και ανενεργοί πάμπολλοι που ναι μεν είναι ΑΕΚ, αλλά δεν τους πολυνοιάζει κιόλας. Αυτούς θα έπρεπε να στοχεύσει η ΠΑΕ με δέλεαρ το γήπεδο, αλλά μ' αυτά που βλέπω...δεν... τέλος πάντων θα δούμε...Σ' εμένα και στα παιδιά μου πάντως μας τόκοψε το γήπεδο για φέτος και βλέπουμε στο μέλλον...
Τόσα χρόνια που χτιζόταν, όλοι μας έχουμε δει καθημερινά ηλικιωμένους ανθρωπους στα κάγκελα να κοιτάνε τις μπουλτόζες με συγκίνηση για το παρελθόν και αγωνία αν θα προλάβούν το μέλλον. Δυστυχώς αυτούς επελέξαμε να τους αφήσουμε έξω στα κάγκελα. Αφήνουμε έξω αυτούς που είναι ο λόγος που είμαστε εμείς εδώ. Λυπάμαι
η ΑΕΚ δεν προλαβαίνει να παίξει το πρώτο εντός στη Φιλαδέλφεια.Αντε και παίρνουμε κλειδάριθμο και παίζουμε τα δύο πρώτα εκτός,αυτό σημαίνει ότι θα παίξουμε το Σ/Κ 3-4 Σεπτέμβρη.Οι εθνικές είναι στις 22-23 Σεπτέμβρη και το πρωτάθλημα ξεκινάει 20 Αυγούστου.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ και καλό είναι να μην λέμε ψέματα στον κοσμο.Θα το πάρουμε το διαρκείας και ας παίξουμε 2 ματς στο ΟΑΚΑ.Οσο αφορά για τις τιμές στα διαρκείας με κάνει από αγνό οπαδό σε κακομαθημένο πελάτη,τί θέλω να πω με αυτό για να μην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρεξηγηθώ,ότι απαιτώ να έχω ότι και ο γαύρος το 2004 με Καραισκάκη και Ριβάλντο.Δεν με ενδιαφέρει το πως,πληρώνω ένα μηνιάτικο από τα 14 στην ΑΕΚ και έχω τρελές απαιτήσεις από την απόσβεση των χρημάτων μου,αν δεν έχω αυτό που πρέπει βάση της αναλογίας όχι απλά δεν θα στηρίζω αλλά θα γιουχάρω σε κάθε στιγμή.Εϊναι απλό,όταν δίνεις 50.000 για αμάξι έχεις απαιτήσεις 50 χιλιάδων,δεν θα δεχτείς το σμαρτάκι.
Ας φερει ενα αντιστοιχο σκοκο να κανει 3-4 ενεργειες σε καθε παιχνιδι να χαιρεσαι μπαλα και ας μην ειμαι ονομα…να εχει και μεταπωλητικη αξια
Λοιπόν αρκετά με τα διαρκείας.Ολοι από την μεριά τους ο καθένας έχει δίκιο.Ναι είναι ακριβά,όχι όμως όσο τα τσιγάρα ή τα ξύδια που πίνει ο καθένας .Τέλος πάντων έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ που θα ήθελα να κοιτάξει η ομάδα είναι ο Στεργίου της st.gallen Νέος παιχταρας ολκής που είναι ανώτερος από τον Παπασταθόπουλο στα νιάτα του.Μονο που δεν ξέρω αν προλαβαινουμε
Υ.Γ Και γω καπνιστής είμαι και ναι κόβω το τσιγάρο για να πάρω διαρκείας αν χρειαστεί
Δυστυχώς για άλλη μια φορά το πόσα εισιτήρια θα πουληθούν θα το κρίνει το συναίσθημα αυτών που αγαπούν ειλικρινά και άδολα την ΑΕΚ και όχι η αγορά...αν ήταν να κρίνουμε με κριτήρια αγοράς δεν θα πωλούνταν ούτε χίλια διάρκειας...
Δηλαδή αν εγώ παίρνω βασικο μισθο 700 ευρώ και δεν μπορώ να αγοράσω διαρκειας των 400, παρολο που έπαιρνα τοσα χρονια δεν αγαπώ την ΑΕΚ? Μαλιστα...
Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Την αγαπάς και την παρααγαπας την ΑΕΚ, πάρεις δεν πάρεις... Εννοώ ότι όσοι μπορούν να αγοράσουν από οικονομικής άποψης, το κάνουν από αγάπη και όχι κρίνοντας με κριτήρια αγοράς γιατί το θέαμα είναι χάλια. Δεν εκρινα όσους δεν μπορούν να αγοράσουν λόγω χαμηλού εισοδήματος που για μένα είναι οι μεγάλοι αδικημένοι γιατί θέλουν αλλά δεν μπορούν.
Προσωπικά θα επαναλάβω την ερώτηση που έκανα και χθες, γιατί το ένα πέταλο είναι 100 ευρώ πιο ακριβό από το άλλο? Μια σοβαρή απάντηση μπορούμε να έχουμε?
Με την τωρινή τιμολόγηση τα 2 πέταλα λογικά θα είναι σολντ άουτ και όσοι θέλουν να πάνε γήπεδο θα δίνουν 30 ευρώ στην καλύτερη, μιας και μόνο οι "Καλές" θέσεις θα μεινουν. Και μιλάμε για 30 ευρώ για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεις ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά φοβάμαι να σκεφτώ τις τιμές σε ελληνικά ντέρμπι.
Γιατι φιλε τους υπαλληλους τους φροντιζουμε. Μεταξυ μας για το δευτερο ερωτημα ,το γηπεδο το καινουριο θα το δω ή σε ματς εθνικης ή σε ματς προς το τελος της σεζον που θα ναι αδιαφορο. Οι περισσοτεροι δεν μπορουμε πανω απο 400 ευρω .
Συνεχίζει η ιστορία να μην αφήνετε τα σχόλια να ανέβουν
Οκ βάζετε ότι σας αρέσει
Έτσι θα γίνετε καλύτεροι;;;;;
Οι Αίθουσες Gold Class στο σινεμα εχουν 22 ευρω για να δεις maveric , 12 ευρω το απλο, δε θα δωσουμε 14 ευρω , 22 ευρω και 29 ευρω για καθε ματς της ΑΕΚαρας στα αντιστοιχα διαρκειας των , 300 , 500 και 650 ;;; Υ.Γ ΔΙΑ 22 ΜΑΤς ΕΚΑΣΤΟΣ.
Ρε έβο πραγματικα δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις μ@@@@@@ς και να μαυρίζουν;;;;;;;;;;;;;;
Ειπες τη μπαρουφα σου χτες με τα 40 ματς εντος, πας να τα μπαλωσεις και σημερα και παλι μπουρδες γραφεις.
Αστο ρε φιλε...
Αν εχεις συνηθισει με mtorrent τοτε σου φαινονται πολλα και 5 ευρω για σινεμα ρε μπαρουφακη.
αυτοι που πηραν μονο περσι διαρκειας πρεπει να δηλωσουν προτερεοτητα;
5+1 ξέρουμε κάνει 6
Αλλά μην το λέτε συνέχεια πριν δούμε τον 1 και το 2για να κάνουμε την αφαίρεση σιγά σιγα
Και κάτι άλλο το τηλ 211888,και τα λοιπά που έχετε στα διάρκειας γιατί δεν δουλεύει μήπως είναι λάθος
Ευχαριστώ
Αντι να φτιάξουν για τα πρώτα δυο χρόνια έστω, μια οικογενειακή έδρα με ειδικά εισιτήρια λογικής τιμής για οικογένειες, ηλικιωμένους, ανέργους, ΑΜΕΑ, παλαιους κατόχους ώστε να γεμίσει με πάθος και συγκίνηση το γήπεδο από την πρώτη ημέρα, προτίμησαν να το διαχειριστούν άκρως επαγγελματικά, απρόσωπα, αναίσθητα, και μακριά από τις παραδόσεις της προσφυγιάς και του ανθρωπισμού που πρεσβεύει η ομάδα μας .. κρίμα
Όντας φοιτητης στην Πάτρα εβγαζα τα 100-150 του διαρκειας μου (σιγα σιγα με λεφτα στην άκρη) για να πηγαινω γηπεδο τοσα χρονια.Μάζευα τον κολλητό μου τον Νίκο -φοιτητης που έρχεται απο Μυτιλήνη- και βάζαμε πλώρη για το ΟΑΚΑ να δουμε την αρρώστια μας που τα τελευταια χρονια μας μοιραζε μονο λύπες σχεδον. Πλεόν καλούμαι να πληρώσω ένα ποσό -στην καλύτερη περίπτωση 400% πάνω απο την τιμή που πλήρωνα. Ναι δεν λεω, όλοι περιμέναμε ανάλογες αυξήσεις στις τιμολογιακές πολιτικές της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδας,αλλα η ΠΑΕ φαίνεται ότι μας εξαφάνισε εμάς απο τον χάρτη. Πως να μπορέσω εγώ τώρα να στηρίξω την αγαπημένη μου ομάδα που 23 χρόνια τώρα την στηρίζω ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ; Και όχι, δεν με νοιάζει και δεν με ενοιαζε ποτε να πάρω διαρκειας αναλογα με τις μεταγραφες τις ομάδας. Σας ευχαριστουμε εκει στην ΠΑΕ , καταφερατε εν τελη να εξαφανισετε απο το γηπεδο μικρά παιδια και νέους. Σκοτώστε τις νέες γενιες αεκτζήδων. Λες και δεν το κανατε ηδη με τις πραξεις σας 3 χρονια τώρα...
Να ρωτησω κατι. Εχετε παραλαβει κωδικο προτεραιοτητας; Εγω εκανα την αιτηση μου το πρωι μεσω της φορμας μου ηρθε επιβεβαιωση της κατοχυρωσης αλλα ακομα mail με τον κωδικο δεν ελαβα και ρωταω μηπως και κατι δεν πηγε καλα. Θελω να πιστευω οτι ακομα και σε τετοια περιπτωση θα στειλουν ενα αρνητικο της αιτησης(εγω εχω 3τιας εισιτηρια και σιγουρα δικαιουμαι). Ακομα μια περιπτωση που η ΠΑΕ η διαδικασια που ακολουθει ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Γιατι η ticketmasters απο τη στιγμη που εχει ολα μας τα στοιχεια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας μπλεκει με αυτη την κατασταση και δεν κανει εσωτερικα την ολη διαδικασια;! Προγραμματιστης ειμαι και αυτο που κανουν στην ticketmasters απο αποψης user friendliness και business process ειναι γελοιο!
Καλησπέρα αδερφές και εδώ τα ίδια, ίσως πάρει λίγο χρόνο, δεν ξέρω αν έχουν αυτοματοποιημένο σύστημα να το τσεκάρουν, οπότε φαντάζομαι να περιμένουμε λιγάκι. Εδώ επίσης δεν έχουμε λάβει τις κάρτες φίλου ΑΕΚ που αγοράσαμε πριν από μερικές μέρες, θέλω να ελπίζω ότι θα είναι συνεπής μην μπλέξουμε τα μπούτια μας...
Την καρτα μπορεις απλα να την κατεβασσεις και θα χρειαστεις μονο τον αριθμο που αναγραφεται.
Ε όχι και αδερφές ο Χριστός και η Παναγία, αδέρφια ήθελα να πω!
Μπράβο που την έστειλες. Εγώ μπαίνω με μαιλ/συνθηματικό και όταν βάζω τα στοιχεία, μου λέει ότι το μαιλ υπάρχει και πρέπει να διαλέξω κάποιο άλλο. Μπλέξαμε μάλλον και εσύ θέλεις και user friendliness. Και εγώ θα πω ότι θέλουν QA αλλά κανείς μας δεν θα βρει άκρη...
Πρωτα Β , Γ
Ούτε εγώ εχω λάβει ακόμη....
Δυστυχώς για άλλη μια φορά το πόσα εισιτήρια θα πουληθούν θα το κρίνει το συναίσθημα αυτών που αγαπούν ειλικρινά και άδολα την ΑΕΚ και όχι η αγορά...αν ήταν να κρίνουμε με κριτήρια αγοράς δεν θα πωλούνταν ούτε χίλια διάρκειας...
Και όπως και να το κάνουμε καινούργιο γήπεδο σίγουρα θα ήταν τσιμπημενες οι τιμές αλλά δεν γίνεται του γαύρου στο πεταλο απέναντι από τους οργανωμένους με Τσάμπιονς λιγκ με ομάδα ένα επίπεδο πάνω από την ΑΕΚ αυτή την στιγμη να έχει κάτω από 200 και της ΑΕΚ να έχει 400.... είναι τραγικές οι διαφορές
5+1, 6+1, 3+1...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΤΛ ΚΤΛ...
ΚΩΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ...ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ;; ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΕΔΑ..10 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΝ ΜΕΡΑ..
Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.Μπηκα και πήρα προτεραιότητα για εισιτήριο λόγω β,γ εθνικής.Θα μπορώ να πάρω και 2ο για τον γιο μου?
Αδερφέ έλαβες απάντηση από την ΠΑΕ κωδικό προτεραιότητας;
Έλαβα ένα mail που λέει ότι αν είμαι οκ θα μου στείλουν κωδικό
Αν εννοεις να παρεις 2ο εισητηριο χωρις να εχει προτεραιοτητα ΚΑΙ ο γιος σου , οχι δεν θα μπορεσεις. Διαφορετικα θα επαιρνε το καθε 1 ατομο με προτεραιοτητα και ενα 2ο εισητηριο για εναν φιλο του π.χ . Οπως καταλαβαινεις αυτο δεν μπορει να γινει.
Ο γιος μου ήταν 5 χρόνων όταν ήμασταν β γ εθνική.Λογικο αυτό που λες και δυστυχώς μάλλον έτσι θα είναι.Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?Θα πάει το κλάμα σύννεφο.Αν περιμένω να ανοίξουν όλα τα εισιτήρια θα βρω μόνο των 1200 και αν .Μεγάλο διλλημα ο πατέρας.Να φεύγω εγώ για τον Ναό και ο μικρός να κάθεται πίσω να το δει μόνος του στην TV.
Θα βρισκεις εισιτηρια για το γιο σου. Ετσι κι αλλιως μετα βιας να καλυφθει το 50-60% του γηπεδου απο τα διαρκειας.
Τις τελευταίες μέρες ψυθιριζεται από αρκετούς ρεπόρτερ της ομάδας ότι θα αργήσουν οι μεταγραφές επειδή λέει το πρωτάθλημα μας δεν είναι κίνητρο για καλούς ποδοσφαιριστές και συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο. Όταν όμως πρόκειται για τα διαρκείας,τότε βάζουμε τιμές επιπέδου Αγγλίας,Ισπανίας, Γερμανίας. Με λίγα λόγια όταν είναι να πάρουμε παίκτες το προϊόν μας δεν είναι ελκυστικό,ενώ όταν είναι για τα διαρκείας έχουμε σούπερ ελκυστικό προϊόν και το πουλάμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανάκριβα. Μάλλον κάποιος μας κοροϊδεύει
Αυτή η τιμολογιακή πολιτική διώχνει τα πιτσιρικάκια από το γήπεδο. Από τους πατεράδες μας γίναμε ΑΕΚ. Φαντάζομαι για παιδιά κάτω των δέκα ετών δεν θα ισχύει πια η ελεύθερη είσοδος και αν αγοράσουμε διαρκείας προφανώς δεν θα υπάρχει μία θέση δίπλα μας να αγοράσουμε ένα εισιτήριο για τα παιδιά μας. Επίσης θέλουμε μία απάντηση για τις θύρες που του χρόνου αν βγούμε Ευρώπη θα φιλοξενούνται οι οπαδοί των άλλων ομάδων ενώ φέτος εκδόθηκαν διαρκείας.
Πιστεύω ο τίγρης ποντάρει στην δίψα του κόσμου για το γήπεδο και θέλει να καλύψει την χασουρα της Ευρώπης φέτος με αυτές τις τιμές, οπότε ευελπιστώ από του χρόνου με Ευρώπη να επανέλθουν οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα.....
Και μακάρι να άφηναν να εννοηθεί κάτι τέτοιο γιατί θα ήταν ξεκάθαροι απέναντι στον κόσμο και ο κόσμος θα έβαζε πλάτη όπως κάνει τόσα χρόνια, όμως αν γίνεται ντε φάκτο κάθε χρόνο αυτό με τις τιμές τότε δεν ξέρω τι να πω.....
Μεταγραφές πάνω ράφι όταν έχεις στο κόρνερ 500 ευρώ κ ο γαύρος 250 με Τσου Λου κ πρωταθλητής δεν γίνεται να παίζεις εσύ με τον μοχαμαντι κ Μισελεν...Πως να το κάνουμε δλδ
Παράδειγμα στα πλάγια Μπακ
Παιχταραδες σε κάθε γραμμή
Προφανώς θα βρεθούν 15-20 χιλιάδες που θα πάρουν διαρκείας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν σωστή η πολιτική των τιμών. Γιατί ουσιαστικά απέκλεισε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν βάλει σοβαρά πλάτη τα τελευταία χρόνια. Όπως και μεγάλο ποσοστό νέων και συνταξιούχων που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις τιμές. Πραγματικά κρίμα
Ας ελπίσουμε μετά την χθεσινή απογοήτευση με τα διαρκείας,αυτά που είπε ο Κώστας να ισχύουν και να γίνουν πράξη.Μακάρι αυτήν την εβδομάδα κιόλας,να μάθουμε ότι έκλεισε ένας παίκτης υψηλού επιπέδου είτε αυτός είναι στόπερ,είτε παίκτης στο κέντρο,είτε εξτρέμ,είτε φορ.Τουλάχιστον μπορεί να μην πηγαίνουμε πλέον γήπεδο ή να πηγαίνουμε μια δύο φορές το χρόνο,αλλά ας βλέπουμε την ΑΕΚ όπως πρέπει.Να παίζει δηλαδή ωραίο ποδόσφαιρο,να νικάει και ας την βλέπουμε και απ'την τηλεόραση.
Το εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας το ακούμε εδώ και 2-3 εβδομαδες...
Επισης ολοι λένε για τελος Σεπτέμβρη το νωρίτερο, εσυ ρε Κετσε πως το βλέπεις και απο την πρώτη αγωνιστική... Και εντάξει τους αλλους που και που τους εχω δει να κανουν βολτα στο γηπεδο και τα βλέπουν απο κοντα... Εσυ πως το βγαζεις το συμπέρασμα αυτο?
Οχι να μη δώσει ξανα αγώνα στο μαγαρισμένο ΟΑΚΑ, καλύτερα να παίξει 1-2 αγωνιστικές στη ΝΦ η στο προπονητήριο χωρίς κόσμο.Εκτός αν το πάνε μέχρι Δεκεμβρη οπότε θα έπρεπε να βγάλουν φθηνότερα διαρκείας
Άντε. να δούμε και καμία μεταγραφή επιτέλους.
Ο Μελισσανίδης αποδεικνύει ότι μονά – ζυγά τα θέλει δικά του. Από τη μία θυμόμαστε όλοι ότι το 2018 όταν η ομάδα βγήκε στο Champions League, o πρόεδρος αποφάσισε τα λεφτά των εσόδων αντί να πάνε στην ενίσχυση της ομάδας, να πάνε στο γήπεδο. Θυμάμαι ακόμα καλύτερα ότι αυτό έγινε με τις ευλογίες της πλειοψηφίας των δημοσιογράφων οι οποίοι τότε πανηγύριζαν για την οικονομική υγεία της ομάδας και για το ότι το γήπεδο θα είναι εντελώς ξεχρέωτο. Με λίγα λόγια στην τότε συνθήκη, η ομάδα έβαλε πλάτη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για το γήπεδο. Επί του παρόντος βλέποντας τις εξωφρενικές τιμές των εισιτηρίων, αναλογίζομαι ότι αυτή τη φορά ο κόσμος θα βάλει (πάλι) πλάτη για την ομάδα λόγω της απώλειας εσόδων των τελευταίων ετών. Θεωρώ λοιπόν δεδομένο ότι ο κόσμος θα κάνει την καρδιά του (ή μάλλον την τσέπη του) πέτρα και θα αγοράσει διαρκείας και κατ’ επέκταση θα ενισχύσει όσο μπορεί την ομάδα. Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι το πότε θα ενισχύσει ο ίδιος ο πρόεδρος σοβαρά την ομάδα. Πότε δηλαδή θα κάνει υπέρβαση πέρα από την οικονομική πολιτική, μακριά από τους λογιστικούς υπολογισμούς, μόνο με το συναίσθημα, έστω σαν δώρο προς τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν υπομείνει τόσα και τόσα τα τελευταία χρόνια.
Ξέρω ότι οι δικαιολογίες που θα ακουστούν από τους δημοσιογράφους για τις ουτοπικές τιμές των εισιτηρίων θα είναι πολλές και θα παρουσιάζονται ως απόλυτα λογικές. Θα ακουστεί ότι με τις τόσο υψηλές τιμές θα εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η ηρεμία εντός γηπέδου και θα αποφεύγονται τα έκτροπα. Θα φιλτράρεται με λίγα λόγια ο κόσμος. Θα ακουστεί ακόμη ότι οι τιμές διαμορφώθηκαν με βάσει τις προδιαγραφές και τις ανέσεις που προσφέρει το νέο γήπεδο (ακουστική, θέαση, υπηρεσίες, τεχνολογία κτλ). Θα ακουστεί επίσης ότι όλα τα μεγάλα club που απέκτησαν νέα γήπεδα αύξησαν πάρα πολύ τις τιμές των εισιτηρίων τους (βλέπε Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ, κ.α.) άρα είναι παγκόσμιο φαινόμενο και έτσι έπρεπε να γίνει (αλήθεια η ΑΕΚ λειτουργεί σαν μεγάλο club μόνο όταν μας συμφέρει ?). Ως εκ τούτου, θα μας παρουσιαστεί σαν μια δεδομένη κανονικότητα και ας είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ και ας βιώνει η Ελλάδα τόσο δύσκολες οικονομικά καταστάσεις. Θα ακουστούν πάρα πολλά ακόμα αλλά το αδιαμφισβήτητο δεδομένο είναι ότι αυτά που έχει να προσφέρει τη δεδομένη στιγμή η ομάδα δεν αξίζουν το αντίτιμο που ζητείται.
Μακάρι να διαψευστώ και τους επόμενους μήνες να χτιστεί μια ομάδα που να αξίζει το οικονομικό αντίτιμο που απαιτείται και να μας φαίνεται μάλιστα και φθηνό ακόμη και αν δεν παίζουμε Ευρώπη, ακόμη και για το χαμηλό επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος. Πραγματικά το εύχομαι, αλλά αυτή τη στιγμή είναι παράλογο να διαθέσει κάποιος 800 ευρώ για να δει από μια αξιοπρεπή θέση τον Τζαβέλα και τον Μήτογλου.
Αφού λοιπόν οι τιμές των εισιτηρίων ορίσθηκαν καθαρά τεχνοκρατικά, χωρίς ίχνος συναισθηματισμού και ρεαλισμού τότε θα αναγκαστεί αρκετός κόσμος να σκέφτεται και αυτός ρεαλιστικά. Μια καθαρά ρεαλιστική και αντικειμενική σκέψη λοιπόν για αυτό που ισχύει κατά την παρούσα χρονική στιγμή είναι η εξής: Αυτός ο «θίασος» που θα παίζει στο αντικειμενικά εκπληκτικό «θέατρο» δεν αξίζει τα λεφτά του εισιτηρίου.
Παρακαλώ να περάσει το σχόλιο. Ευχαριστώ.
Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.Μπηκα και πήρα προτεραιότητα για εισιτήριο λόγω β,γ εθνικής.Θα μπορώ να πάρω και 2ο για τον γιο μου?