Τουρκικό ενδιαφέρον για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Σύμφωνα με διάφορες αναφορές στον Τύπο της γειτονικής χώρας ο 32χρονος φορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαμσουνσπόρ η οποία παίζει στη β’ κατηγορία. Ο Καρίμ δεν βρίσκεται στα πλάνα της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ένωση, στην οποία τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 35 ματς 6 γκολ και 1 ασίστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εάν πάει Τουρκία είμαι σίγουρος ότι θα βάλει 15 γκολ, είναι καλός παίκτης κ μάλλον καλύτερο δεν θα πάρουμε κ θα κλαίμε πάλι.
Ωραίος παίχτης και στάθηκε καλά στη ομάδα μας ( κυρίως την πρώτη χρόνια που ήρθε).Για αλλαγή δεν με χαλάει προσωπικά να μείνει.
Για να λέει όμως ο Αλμειδα να αποχωρήσει σίγουρα κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς ….. μάλλον ψάχνει ένα παίχτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά που να πλαισιώνει τον Σερχιο.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΑΡΙΜ ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ Ή ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΗ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ Κ ΠΕΡΙΣΥ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΠΑΓΚΟΥ ΤΌΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΜΙΑΟΥΛΗ 'ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΕΡΣΙΚΟ ΧΑΛΙ' ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΗ ΓΚΟΛΑΡΑ!!!!!
ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ
Οπου κι αν πας Καρίμ , θα θυμάμαι με ανατριχίλα το γκόλ που εβαλες κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!
Ειδικά άμα το άκουγες με περιγραφή Μιαούλη θα σου μείνει για πάντα
Εγω τον Τσανκο που εβαλε γκολαρα στον παναθηναικο. Φιλε απο β τουρκιας προταση , εχει ματι ο Αλμειδα που τους εκοψε.
32 χρονων που σε 35 ματς εβαλε 6 γκολ και 1 ασσιστ . Δυσκολο να βγαλουμε λεφτα απο αυτον