Το δικό του μήνυμα έστειλε ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ Τάσος Τσατάλης, μετά τον θρίαμβο δικαίωσης της Βασίλισσας, σχετικά με την αδειοδότηση.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη: «George Nikolaou δεν έκανες πίσω όταν επιστρέψαμε... στα τσιμέντα, περισσότερο απ όλους χαίρομαι για σένα. Και φυσικά για τον αδερφό Nikos Kotsiaris. Ο Αλέξης Αλεξίου μας είπε κάτι πριν φύγει για τον ΕΣΑΚΕ. Το πε και το κανε.
Μπορεί τώρα ν αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά για να δοθούν και οι επόμενες μάχες έπρεπε να κερδηθεί αυτή. Ας κρατήσουμε όλοι το τι συμβαίνει όταν η ΑΕΚ ενώνεται και αγριεύει»!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
φατους ζωντανους Τασαρε!