Μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας της υπέστη, την Τρίτη στα πλαίσια του Nations League, η Ιταλία, χάνοντας 5-2 από τη Γερμανία.
Μετά το ματς στο "Borussia Park", ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έκανε δηλώσεις και ξέσπασε όταν ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ιταλός τερματοφύλακας δυσκολευόταν με τη μπάλα στα πόδια μετά από πάσες που δεχόταν από συμπαίκτες του.
Συγκεκριμένα, ο Ντοναρούμα είπε το εξής: "Πότε συνέβη αυτό στο παρελθόν; Όταν μου έγινε φάουλ στο ματς με την Ρεάλ; Εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε πολεμική, τότε μία χαρά, είμαι εδώ για να μιλήσω για την ομάδα.
Εάν θέλετε να μου ρίξετε το φταίξιμο, θα αναλάβω την ευθύνη, είμαι ο αρχηγός και θα συνεχίσω να περπατώ με το κεφάλι ψηλά. Νομίζω ότι προσπαθείτε να δημιουργήσετε κάτι μέσα από αυτά τα λάθη, όλα καλά".
Νωρίτερα, ο Ντοναρούμα είπε πως "είμαστε θυμωμένοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα πρέπει να ξαναβγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε πως αυτοί δεν ήταν εμείς. Απλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Μας έλειπαν τα πάντα στο ματς. Υπήρχε επίσης κούραση μετά από τέσσερα ματς σε 15 ημέρες στο φινάλε της σεζόν, αλλά δεν θέλουμε να ψάχνουμε άλλοθι.
Τώρα θα κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια και θα αναλύσουμε τα πάντα. Ήμασταν απογοητευμένοι για τους οπαδούς, για αυτό που είδαν απόψε.
Είχαμε λίγες ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αρκετό. Όλοι μας κάναμε λάθη, θα μπορούσα στη φάση του 4-0 να έχω καλύτερη αντίδραση αλλά μαθαίνεις από τα λάθη σου και ωριμάζεις".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

