Την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Αιγάλεω την Ηλιούπολη για το Κύπελλο Ελλάδος και στο μυαλό όλων έρχεται ο περσινός αποκλεισμός από τον Πανσερραϊκό που τότε αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, για αυτό ακριβώς το λόγο, ζήτησε από τους παίκτες του να δουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση σαν να πρόκειται για τελικό και να ξεχάσουν το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη κόντρα στον Άρη ωστόσο φρόντισε να στρέψει την προσοχή όλων στην Ηλιούπολη κάνοντας λόγο για το κίνητρο που θα έχει η ομάδα της Football League.
Στον αγώνα Κυπέλλου, ο Κρίστιαν Νέμεθ μαζί με τους Μοντέστο, Γιάννη Παπαδόπουλο, Κώστα Μήτρογλου θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα ενώ εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν ενόψει Παναθηναϊκού θα μείνουν οι Μιραλάς, Ντουντού, Ριέρα, Μέλμπεργκ και Φουστέρ η συμμετοχή του οποίου στο ντέρμπι θα κριθεί στην σημερινή προπόνηση.
Ο Βαλβέρδε υπολογίζει για βασικό κόντρα στον Παναθηναϊκό τον Μοϊσές Ουρτάδο και για αυτό τον λόγο θα τον χρησιμοποιήσει έστω και για λίγο κόντρα στην Ηλιούπολη. Από την άλλη μεριά, ο Μάρκο Πάντελιτς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαριστεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο.
Ο Ισπανός τεχνικός έχει θορυβηθεί από το γεγονός πως ήδη στις επτά πρώτες αγωνιστικές οι παίκτες του έχουν αστοχήσει δυο φορές σε εκτέλεση πέναλτι και για αυτό το λόγο αποφάσισε πως από εδώ και πέρα μόνιμος εκτελεστής στα πέναλτι θα είναι ο Ντουντού που έχει πέντε εύστοχες εκτελέσεις σε ισάριθμες προσπάθειες.
Τέλος, ο Ανδρέας Νινιάδης παρακολούθησε τρία ματς στη Γαλλία μια και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει να υπάρχει θέση για εκπρόσωπό τους στους αγώνες Ναντ-Σατορού, Ρεν-Μονπελιέ και Παρί Σεν Ζερμέν-Οσέρ. Ο Βενκέρ δεν έπαιξε με τη Ναντ, αλλά αγωνίστηκε ο επιθετικός Τζόρτζεβιτς. Στο Ρεν-Μονπελιέ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περιπτώσεις του γκολκίπερ Ντουσέζ και του επιθετικού Ζιρού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
