Η Αναστασία Μαρινάκου έγινε σήμερα η 5η γρηγορότερη Ελληνίδα όλων των εποχών στα 5.000 μ. επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την διαρκή ανοδική της πορεία.
Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ αγωνίστηκε στο μίτινγκ της Ναντ, στη Γαλλία και τερμάτισε πέμπτη με 15.50.23. Η αθλήτρια κατάφερε να σταθεί σε μία κούρσα με 20 αθλήτριες και να κρατήσει μέχρι το τέλος τις δυνάμεις της προκειμένου να πετύχει μια επίδοση ανάλογη της κατάστασης της.
"Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση και ήταν πολύ καλές και οι συνθήκες. Παρότι τρέχαμε 20 αθλήτριες κατάφερα να κρατηθώ μπροστά και να κυνηγήσω την κούρσα. Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση, θεωρώ πως έχω το περιθώριο να τρέξω ακόμη γρηγορότερα", είπε η Μαρινάκου, που σε μία εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κι έπειτα θα είναι παρούσα στο Πανελλήνιο. Νικήτρια στα 5.000 μ. ήταν η Στέλλα Ρούτο (Ρουμανία) με 15.08.13.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!