Μετά την κατάκτηση του Roland Garros, 14ο στην καριέρα του, ο Ράφα Ναδάλ αποκάλυψε πως έπαιζε με ενέσεις, για να μην αισθάνεται το τραυματισμένο του πόδι, και ο γιατρός του Ισπανού υποστήριξε πως, αυτό που έκανε ο Ναδάλ, είναι θαύμα.
Ο Άνχελ Ρουίθ Κοτορό ανέλαβε την αποθεραπεία του 34χρονου, μετά το Παρίσι, και σε δηλώσεις του, στο El Partidazo de Cope, τόνισε: "Η ικανότητα του Ράφα να αψηφήσει τον τραυματισμό, ήταν ένα θαύμα για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο".
Όσο για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ναδάλ στο Wimbledon, ο γιατρός είπε πως "ο στόχος είναι να μην διαρκέσει άλλο η αποθεραπεία και να μπορεί να παίξει στο Wimbledon".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

