Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τουλάχιστον στο Κύπελλο

Το κακό πρόσωπο του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα δεν θέλει να δει και στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Αετό Σκύδρας ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Άρχισε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αετό στη Σκύδρα. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να ξεχάσουν το παιχνίδι με τη Κέρκυρα και την ήττα με 0-2 και να αφοσιωθούν στο θεσμό των... εκπλήξεων.

Στα της προετοιμασίας τώρα, σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού. Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Αλβάρες προπονήθηκε κανονικά σε αντίθεση με τον Ντιόγκο που έκανε θεραπεία. Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Αμπουμπακάρι λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ