Βαραίνει κι άλλο το κατηγορητήριο για τον Μπέντζαμιν Μεντί. Ο 27χρονος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει πλέον και όγδοη κατηγορία για βιασμό, ενώ υπενθυμίζεται πως κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει αθώος σε όλες πλην μίας κατηγορίας. Όλα τα περιστατικά φέρονται να έχουν συμβεί στην οικία του, από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι τον Αύγουστο του 2021.
Η δίκη του Μεντί, που παραμένει ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους, έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 25 Ιουλίου. Ο ίδιος έχει τεθεί εκτός ομάδας από τη στιγμή που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
