Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Καθώς, μετράμε ώρες πλέον, για να φτάσουν τα πρώτα κομμάτια του ατσάλινου αετού της Αγιά Σοφιάς – ΟΠΑΠ Arena, προκειμένου να ξεκινήσει η συναρμολόγηση του (που θα διαρκέσει 10-15 μέρες), στην πλατεία του Ναού, μπροστά από την παλιά σκεπαστή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ούγγρος γλύπτης Γκάμπορ Μικλός Στζόκε βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και από το μεσημέρι της Πέμπτης (2/6) περίπου στις 15:00, αναμένεται να ξεκινήσουν να έρχονται τα πρώτα φορτηγά με τα πρώτα κομμάτια του κολοσσιαίου δικέφαλου ατσάλινου αετού με άνοιγμα φτερών 13 μέτρα και ύψος 7,5, ο οποίος θα κοσμεί την κεντρική πύλη εισόδου του γηπέδου και του κτιρίου με τα μουσεία, καθήμενος πάνω στον επιβλητικό τρούλο της Αγιά Σοφιάς. Ένα έργο μοναδικό, που πραγματικά, θα απογειώσει ένα ιερό μέρος, όπως αυτό της πλατείας του Ναού, εκεί που βρισκόταν η παλιά σκεπαστή. Θυμηθείτε, όσα είχε αποκαλύψει στο aek365 ο Ούγγρος γλύπτης Γκάμπορ Μικλός Στζόκε για τον ατσάλινο αετό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γνωρίζει κάποιος αν θα βαφτεί ή θα παραμείνει στο μεταλλικό χρώμα?
Θα χει λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα.
Κανα παιχτη εχει να μας προτεινει αυτος ο Ουγγρος? Απο ποτε εχουμε να παρουμε Ουγγρο παιχτη καλο στην ΑΕΚ? Απ τον Εστερχαζι το 84-86
Ντανιελ Τοζερ.
3 ειχαμε ολους κι ολους. Μιλαω για επιπεδο Εστερχαζι, οχι Τοζερ
Ρε παιδιά πόση θα είναι η χωρητικότητα του γηπέδου τελικά? Πάνω η κάτω από 32.000 θέσεις?
Γιατί δεν απαντάει κανένας σ αυτό και δε διαβάζουμε ούτε ένα άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα? Είναι ταμπού? Και αν ρωτήσουμε, υπάρχουν κάποιοι που μας ειρωνεύονται κιόλας! Που σε κάθε νέο γήπεδο, το πρώτο πράγμα που αναφέρεται είναι η χωρητικότητα !
Παντου γκρινια μωρε. Ρε φιλε δεν σου φτάνουν 32000 ποσα θες 100.000 να ευχαριστηθείς? Πλακα κανω ετσι απλα οποιος τολμήσει να ρωτησει κατι για το γηπεδο ή να εκφερει προσωπική γνωμη του την πεφτουν. Πολυ ταμπου φαση
Δεν αποτελεί γκρίνια το να ρωτάμε για την χωρητικότητα του γηπέδου. Είναι δυνατόν με το γήπεδο σχεδόν έτοιμο να μην γνωρίζουμε αυτή την πληροφορία;
32000 μου φτάνουν.. κάποιοι ομως λενε για κάτω από 31000 και αυτό η αλήθεια είναι πως είναι ξενερωτικο αν ισχύει. Για αυτό χρειάζεται ένα αναλυτικό άρθρο που να μας κατατοπιζει..
Ας φτιάξουμε μια ελκυστική ομαδα που θα μαζεύει 25 - 30.000 μεσο ορα και 1000 πανω 1000 κατω δεν πειράζει. Στα ντερμπι ή σε μεγαλα ευρωπαϊκά ειτε 31 ειτε 40 χιλιαδες μικρο ειναι το θεμα ειναι στη πλειονότητα των ματς τι κανουμε
Χαλαρώστε παιδιά. Μια εύλογη ερώτηση έκανε ο άνθρωπος. Μην τον παίρνετε από τα μούτρα. Λογικό είναι να ρωτάει ο κόσμος την χωρητικότητα του γηπέδου. Το σπίτι μας θα είναι για μια ζωή , τι θέλετε να ρωτήσει? Αν κάνει τα μπάνια του ο Φρανσον στην Μύκονο?
Εγω οταν πηγαινα στο Νικος Γκουμας , δεν ηξερα ποτε την χωρητικοτητα του γηπεδου και ουτε με ενοιαξε η αληθεια και ποτε, ευτυχισμενος ημουν μαλλον , γιαυτο.
Ωραία θα ταν να φτιαχνόταν και το γύρω-γύρω τώρα μην τοποθετηθεί ο αετός πάμε να το καμαρώσουμε και γίνεται γύρω-γύρω χαμός. Ανυπομονούμε ρε!
Άντε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας.