Η διοίκηση της Νάπολι δεν θέλει να παραχωρήσει τον Φαμπιάν Ρουίθ, μολονότι για τον διεθνή Ισπανό μέσο επιμένει η Άρσεναλ, ενώ και η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Νάπολι έχει ήδη προτείνει στον 24χρονο άσο την επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2025, με γενναία αύξηση των ετήσιων απολαβών του από τα πέντε στα οκτώ εκατ. ευρώ, αλλά ο ίδιος απάντησε αρνητικά, καθώς θέλει να παίξει στην Premier League.
Η Άρσεναλ, που είχε κινηθεί και το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του, επανέρχεται για τον Ισπανό διεθνή αμυντικό μέσο και προσφέρει 65 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica» και η Νιούκαστλ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Οι «παρτενοπέι» απέκτησαν τον Ρουίθ από την Μπέτις το καλοκαίρι του 2018 αντί 30 εκατ. ευρώ και το τρέχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

