Το προκλητικό κρεσέντο συνεχίζεται από την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας.
Και σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα παραβαίνει τους όρους των συνθηκών και πρέπει να προχωρήσει στην αποστατιωτικοποίησή τους.
Αλλιώς, προειδοποίησε, θα αρχίσει η συζήτηση για την κυριαρχία τους.
Αυτή δεν είναι μια θέση που η Τουρκία εκφράζει πρώτη φορά. Το νεότερο, ειδικά όταν παρουσιάζεται από τον υπουργό Εξωτερικών, είναι ότι ο Τσαβούσογλου μιλώντας στο πρακτορείο Αναντολού πήγε με χάρτες και ονομάτισε τα νησιά στα οποία βλέπει «πρόβλημα».
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε και κάτι άλλο επίσης εξωφρενικό: «Οι Έλληνες πολιτικοί πιστεύουν ότι δεν θα έχουν ικανοποιημένο το ακροατήριό τους αν δεν επιτεθούν στην Τουρκία 5-10 φορές την ημέρα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

