Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπάγερν: Έξαλλοι οι Βαυαροί με τον «Λέβα»

Σε οριστική ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μετά τις δηλώσεις του Πολωνού επιθετικού

Στο χειρότερο σημείο τους έχουν φτάσει οι σχέσεις ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, από τη στιγμή που ο Πολωνός δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι οι Βαυαροί του κάνουν τη ζωή δύσκολη για να φύγει από τη Γερμανία.

Ο 33χρονος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της εθνικής Πολωνίας ρωτήθηκε για το μέλλον του και ήταν απόλυτα ξεκάθαρος: «Η εποχή μου στην Μπάγερν έχει τελειώσει. Δεν βλέπω καμία πιθανότητα να συνεχίσω να παίζω στην ομάδα άλλο. Η Μπάγερν είναι ένας σοβαρός σύλλογος και πιστεύω πως δεν θα με κρατήσει, δεν θέλω να παίξω άλλο εκεί. Η μεταγραφή είναι η καλύτερη λύση. Ελπίζω πως δεν θα με σταματήσουν».


Όπως ήταν αναμενόμενο για τη συγκεκριμένη απάντηση του Λεβαντόφσκι ζητήθηκε το σχόλιο του υψηλόβαθμου στελέχους της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, που παρουσιάστηκε έξαλλος με τη συμπεριφορά του έμπειρου επιθετικού.


«Δεν μπορώ να σας πω γιατί ο Ρόμπερτ διάλεξε αυτό τον τρόπο για να επικοινωνήσει την κατάστασή του. Δημόσιες τοποθετήσεις όπως αυτές δεν οδηγούν πουθενά.

Ο Ρόμπερτ θα έπρεπε να ξέρει τι έχει στην Μπάγερν. Η εκτίμηση δεν είναι ένας μονόδρομος», είπε στο Sport1.

Πλέον, αναμένονται οι εξελίξεις για το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που έχει συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο με την Μπαρτσελόνα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ