Ετοιμάζεται τράμπα που συμφέρει και τους δύο ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Αταλάντα!
Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις και μάλιστα φέρεται να είναι προχωρημένες ώστε να υπάρξει ανταλλαγή ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές τους. Συγκεκριμένα, η Φιορεντίνα δίνει τον Κριστιάν Κουαμέ στην Αταλάντα και παίρνει από τους «μπεργκαμάσκι» τον Πιερλουίτζι Γκολίνι.
O Κουαμέ έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα των «βιόλα», ενώ είχε δοθεί τη φετινή σεζόν δανεικός στην Άντερλεχτ. Την ίδια ώρα, ο Γκολίνι είχε δοθεί επίσης δανεικός από την Αταλάντα στην Τότεναμ αλλά δεν είχε ούτε αυτός μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται προς συμφωνία!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

