Πιθανή είναι η επιστροφή του Κώστα Γόντικα στην ΑΕΚ. Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται στη λίστα της Βασίλισσας και ίσως φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα. Ο Γόντικας τη σεζόν που ολοκληρώνεται αγωνίζεται στη ρουμανική Πιτσέστι και σε εννέα αγώνες έχει 11 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 1,2 τάπες και 57,5% στα δίποντα. Είναι ένας παίκτης με τον οποίο η ΑΕΚ θα συζητήσει και δεν είναι απίθανο να τον δούμε και πάλι με τη φανέλα της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αγγέλου προπονητής με Γόντικα Φιλιππακο κουζελογλου Πετρόπουλο φλιωνη Κόνιαρη(αν είναι ο παλιός καλός Κόνιαρης) κολομ Χάμερ Αγκόλα ραουτινς συν δύο κολέγιοπαιδα συν Καραλής συν Μαυροειδής αν μείνει θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα για του χρόνου με χαμηλό μπάτζετ κ σκληροτράχηλη αρκεί να έχουμε υγεία που τόσο μας έλειψε.
Μακάρι να γυρίσει ευπρόσδεκτη κάθε προσθήκη Ελλήνων παικτών που μπορούν να προσφέρουν, μακάρι να γυρίσει και ο Χάρης, μπορεί να μην πάρουμε κάποιο τίτλο αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοι και με σχετικά χαμηλό μπάτζετ
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αυτό σημαίνει ότι δε μένει ο Φιλιππάκος? Γιατί δε νομίζω ότι ο Γόντικας είναι καλύτερός του. Εκτός αν από Έλληνες, προορίζεται για 5άρι ο Γόντικας και 4άρι Φιλιππάκος (ή σταματάει ο τεράστιος Μαυροειδής).
Τίμια προσθήκη , μπορεί να βοηθήσει ιδίως αν ο Μαυροειδής επιλέξει να τερματίσει την καριέρα του . Προσωπικά αν μιλάμε γενικά για επιστροφές παλιών παικτών μας θα ήθελα να ξαναδώ με την φανέλα μας και τον Τσαλμπούρη . Έκανε αρκετά καλή σεζόν με πολύ χρόνο συμμετοχής στον Απόλλωνα Πάτρας και θα μπορούσε να αποτελέσει μια τίμια και χρήσιμη προσθήκη για ένα χαμηλού μπάτζετ ρόστερ .