Με ένα τρομερό στατιστικό ολοκλήρωσε την πορεία της στη φετινή σεζόν η Λίβερπουλ, η οποία τελικά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της έχοντας μαζέψει μόλις έναν βαθμό λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε μαζί με τους «πολίτες» την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με 26 γκολ παθητικό, ενώ το εντυπωσιακότερο είναι πως οι ποδοσφαιριστές των «Reds» δεν έδωσαν ούτε ένα πέναλτι στους αντιπάλους τους, με το πέρας 38 αγωνιστικών!
Επιπλέον, ένα ακόμα ενδιαφέρον γεγονός από την πορεία της Λίβερπουλ στη φετινή Premier League, είναι το γεγονός πως παρέμεινε αήττητη εντός έδρας (18 νίκες και 5 ισοπαλίες), κάτι που κατάφερε για μόλις πέμπτη φορά στην πλούσια ιστορία της!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!