Στους πανηγυρισμούς των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σημειώθηκε ένα αρνητικό περιστατικό, όταν, κάποιοι από αυτούς, χτύπησαν τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, τον Ρόμπιν Όλσεν.
Στη συνέντευξη Τύπου, ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν έξαλλος, με την επίθεση στον τερματοφύλακά του. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε εάν υπήρξε πρόβλημα, με την αποχώρηση της ομάδας του, από τον αγωνιστικό χώρο, ο προπονητής της Άστον Βίλα σηκώθηκε από τη θέση του και έφυγε, σε έξαλλη κατάσταση.
Προτού φύγει, γύρισε και είπε στον δημοσιογράφο: "Η απάντηση είναι όχι. Ο τερματοφύλακάς μας δέχτηκε επίθεση. Να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις στον Πεπ Γκουαρντιόλα και τη Σίτι"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!