Η σεζόν έφτασε στο τέλος της, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει εκτός στόχων, για άλλη μια σεζόν, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.
Μάλιστα, ο Αυστριακός, υπηρεσιακός, προπονητής της ομάδας, αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε πως "έπρεπε να βρούμε νέους τρόπους ν' ανακτούμε την κατοχή της μπάλας. Από τον Κριστιάνο δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά ποτέ δεν ήταν... τέρας στην πίεση προς τον αντίπαλο, ούτε όταν ήταν πιο νεαρός στην ηλικία. Οπότε κάθε φορά σκεφτόμουν 'που θα μπορούμε να πιέζουμε για να κλέψουμε τη μπάλα όταν ο αντίπαλος θα έχει την κατοχή;'"
Κάνοντας τη δική του αυτοκριτική, ο Ράνγκνικ είπε το εξής: "Έπρεπε κι εγώ να δουλέψω περισσότερο και καλύτερα. Δεν φτάσαμε ποτέ στα επίπεδα επιθετικού ποδοσφαίρου που θα θέλαμε και θα μπορούσαμε. Έπρεπε να εξελίξουμε με πιο σταθερά βήματα την ομάδα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!