Ο Όγκνιεν Βράνιες επέστρεψε στο καλοκαίρι στην ΑΕΚ με σκοπό να μονιμοποιηθεί και να μπει με την ομάδα στην ΟΠΑΠ Αρένα. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα ήθελε η ομάδα και ο ίδιος. Ο Βράνιες αρχικά παρουσιάστηκε αλλαγμένος. Πιο σοβαρός και πιο προσγειωμένος. Φάνηκε όμως να μην είναι στο προηγούμενο υψηλό επίπεδο παρουσιάζοντας την εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που είναι ένα «κλικ» πίσω στις επεμβάσεις του.
Το τελευταίο διάστημα ο Βόσνιος αμυντικός εμφανίζεται γενικότερα αποστασιοποιημένος από το κλαμπ. Αγωνιστικά έχει μείνει εκτός από το ματς με τον Άρη για την 30στή αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 10 Απριλίου. Έχει χάσει πολλές προπονήσεις νιώθοντας ενοχλήσεις και δεν βοήθησε την ομάδα σε πλέι οφ.
Στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Βράνιες δεν βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Το μεσημέρι της Τρίτης πέταξε για Βελιγράδι (μόνιμος προορισμός του το τελευταίο διάστημα) και μάλιστα είχε την... ατυχία να ταξιδέψει με πτήση γεμάτη οπαδούς του Ολυμπιακού.
Ο Βράνιες και το μέλλον του είναι σίγουρα μια περίπτωση που θα απασχολήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ένωση και στην παρούσα φάση τουλάχιστον το κλίμα είναι βαρύ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αφού είναι ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα καλά κάνει,έχει ξεπεράσει και τον Πέτρο, έχει αρνηθεί την ΑΕΚ πάνω από 3 φορές
Ο Βρανιες αποστασιοποιημενος τελευταία, φταίει.
Ο Λε Ταλεκ το ίδιο, ο Γεβτιτς πάλι το ίδιο.
Ο Αμραμπατ και αυτός, ο Μισελεν και αυτός.
Ο Στάνκοβιτς και αυτός μπορεί. Ο Τανκοβιτς σίγουρα.
Πιστεύω το ίδιο και για Σακχοφ, Φρανσον. Ακόμα και για τον Λάτσι ακούσαμε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δηλαδή όλοι αυτοί οι αποστασιοποιημενοι παίκτες, φταίνε, αλλά η ΑΕΚ ως τεχνικό τιμ, τεχνικοί διευθυντές κλπ. είναι σωστοί στη διαχείρισή τους;
Πόσους παίκτες πρέπει να κάψουμε ακόμα;
Ό,τι είχε να δώσει το έδωσε κι αυτός, πλέον είναι μεγάλος βραχνάς, να πάει στο καλό!
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά κάποιοι κάνετε σαν τα σκυλιά που τους πετάνε ένα κομμάτι κρέας ....
Μας έχει κουράσει πολύ ο Κύριος.. Στο καλό..
45 χρόνια στις εξέδρες των γηπέδων που δίνει μάχες η Ένωση, ξέρω να διακρίνω ποιος πουλάει οπαδιλικι κ ποιος εκτός από επαγγελματίας αισθάνεσαι και ως ενας απο εμας. Φτάνει με την παράσταση. Εναν - δύο Αραουχο να ειχαμε ακόμα κ οι κερκίδες θα ταν κατάμεστες, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων
Πρέπει να τελειώνουμε με αυτόν..
Δεν πειραζει αφου δεν μας βγηκαν με την πρωτη τα καμμενα λαδια ας ξαναπροσπαθησουμε
Φερε Λεσκοτ και Τσοσιτς να πεσουν τα τσιμαντα
ΣΣΣΣ... Μη δινεις ιδεες γιατι παιζει να διαβαζουν τα σχολια!!ΣΣΣΣΣ...
Καλά να πάθουμε που αντί να κάνουμε το σταυρό μας που πρόσφερε το μέγιστο στο πρωτάθλημα του 18 και έφερε και χρήματα στην ΑΕΚ είχαμε συνέχεια εμμονή να επιστρέψει ενώ γνωρίζαμε ότι λόγω χαρακτήρα όταν υπάρχει πίεση και καλά αποτελέσματα τα κάνει όλα μπαχαλο όπου κι αν έχει παίξει.
ο Βράνιες δεν έπρεπε με γνώμονα το παρελθόν του να επιστρέψει την ΑΕΚ...δεν είναι η 1η φορά που μας αφήνει στα κρύα του λουτρου πριν απο κάποια δύσκολα και σημαντικα ματς... στο καλό να παει και η Παναγιά μαζί του. Η ΑΕΚ χρειάζεται μια σοβαρή και με εμπειρία άμυνα!!!!
Αρχές Μαρτίου επειδή ήταν τιμωρημένος και δεν θα έπαιζε στο ματς με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, πήρε άδεια για να πάει σε πάρτι στη Σερβία (ήθελα να ήξερα από ποιον) και έβγαζε φωτό και στόρυ στο ινσταγκραμ. Έχει τελειώσει από τότε ο τύπος και το τζάμπα οπαδιλίκι του.
Οταν τα γράφαμε πέρσι ότι δεν κάνει πια και ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει τρώγαμε ιστορικό μαύρισμα.Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να κρίνουμε συναισθηματικά.Επειδή τους γουστάρουμε και τους αγαπάμε δεν τους κάνει παιχταράδες,το 2022 ο Βράνιες,ο Σίμος,ο Μάνταλος δεν κάνουν ρε αδέρφια πως να το πούμε διαφορετικά.Και τις πρώην μας τις αγαπάμε αλλά παίζουμε μπάλα με άλλες συντρόφους/συζύγους,πόσο πιο απλά να το πω;Δεν είναι όλοι Ντέμης που από το πρώτο ματς μέχρι το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελευταίο ήταν στο ίδιο υψηλό επίπεδο και απολάμβανες τον αγαπημένο βάσει συναισθημάτων παίχτη και τον καλύτερο ποιοτικά που θα μπορούσες να έχεις στη θέση.Ξεκολίστε αυτά μας έφαγαν.Ο στόχος του χρόνου είναι να μην γυρίσουμε Κυριακή με κατάθλιψη όπως κάθε φορά φέτος,αν τσουλάει η μπάλα και γυρνάμε με χαρά θα βρούμε άλλους να αγαπήσουμε και να φωνάζουμε το όνομα τους.
Ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ..Ο ΤΙΓΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΆΣΩΤΟ ΥΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ...!!!!ΠΟΣΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ ΗΜΑΣΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΕΟΝ....
Φίλε, εχθές πήγα Μαμά Τερέζα στην Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης.
3 ευρώ το βρώμικο και ίσα που λέρωσε τα δόντια.
Μακάρι να είχαμε την οικονομική διαχείρηση της καντίνας αυτής.
Εσύ που έβαλες Ντισλάικ αδερφέ, μάλλον δεν σηκώνεις το μπούκουβο!
Μάλλον είναι ο ιδιοκτήτης
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ...
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.....ΒΡΑΝΙΕΣ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΄ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ
Κάτι ήξερε ο Κονέ που δεν ήθελε να σε φέρει ξανά πίσω
Αντε αντιο με τον τρελο....Απο τους λιγους που δεν τιμανε ουτε την φανελα αλλα ουτε κ την ιστορια με τα καμωματα του..Δειχνει παντελως αδιαφορος...Ευχαριστουμε κ καλη τυχη...
Αυτός πρέπει να φύγει. Όχι ο Σίμονς.
Αλλά ξέχασα... αυτός πουλάει οπαδιλίκι στους ανόητους οπαδούς μας που το αγοράζουν όσο όσο.
Σιμοες όχι Σίμονς
Τα 16 dislike είναι γιατί τους αρεσε το Σιμονς περισσότερο από το Σιμόες; Ρε τι ζούμε ρε;
Προσωπικά δεν ήθελα να επιστρέψει, και με είχαν μαυρίσει όταν το είχα πει εδώ... Λάθος επιλογή η επιστροφή του, τον ευχαριστούμε για την πρώτη θητεία του και πάμε γι'άλλα!
Στο καλό και δεν θα μας λείψεις...
αλλοπρόσαλλος χαρακτήρας... Στην Αγία Σοφιά πρέπει να παίζουν όσοι το θέλουν/ το αξίζουν,φτάνει πια με τους αδιάφορους...
Άντε να λύσεις τώρα τόσα τζάμπα συμβόλαια (Λε Ταλέκ, Βράνιες, Μπακάκη κλπ)
Ας προσεχανε
Φευγουν η τους φευγουμε
Να μείνει εκεί...
Αλήθεια αυτός που αποφασίζει βάζει καμμένα λαδια και νομίζει ότι έγιναν καινούργια?
Χεστήκαμε! Ο Βράνιες μας βγήκε παικτούρα και μας πρόσφερε πάρα πολλά! Παικταράς που πέτυχε απόλυτα και μας έφερε πολύ καλά λεφτά! Η επιστροφή του δεν βγήκε εύκολα θα μείνει ελεύθερος οπότε όλα καλά.. Πάμε για 2 στόπερ τοπ! ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Το βασικό είναι να μην απαξιωθουν όλοι οι παίκτες, σίγουρα σε μία τέτοια σεζόν όλοι φαίνονται ελαχιστοτατοι όμως ας μην προτρέπουμε δεν μπορούμε να τους διώξουμε όλους και να πάρουμε άλλους στην θέση τους. Σε μια υγειη ομάδα οι παίκτες αυτής της αξίας είναι απαραιτητοι
Να μην ξεχάσουν τα παιδιά της εξέδρας να ποστάρουν φωτό από την κερκίδα του τρελού ΑΕΚτζή Όγκνιεν Βράνιες.Κι από κάτω από την φωτό στα σχόλια να βρίζουν Πέτρο Μάνταλο.
Αν δεν είναι κάτι σοβαρό οικογενειακό, τότε ας αποχωρήσει να τελειώνουμε και με αυτόν. Κρίμα γιατί μας φάνηκε όντως πολύ πιο σοβαρός κα μετρημένος. Πολύ σημασία του δώσαμε και μας κρέμασε πολλές φορές φέτος.