Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Europa League: Οπαδοί της Ρέιντζερς «κατασκήνωσαν» έξω από το «Πιθχουάν» για ένα εισιτήριο!

«Αν βρω εισιτήριο είναι μπόνους, αν όχι δεν πειράζει όσο η Ρέιντζερς σηκώνει το κύπελλο!» ανέφερε χαρακτηριστικά φίλος των Σκοτσέζων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τρέλα στους οπαδούς της Ρέιντζερς εν όψει τελικού! Φίλοι της Σκοτσέζικης ομάδας «κατασκήνωσαν» έξω από το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν»  στην προσπάθεια τους να βρουν έστω και την τελευταία στιγμή εισιτήριο για τον τελικό του Europa League κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.


Οι δύο σύλλογοι έχουν λάβει έκαστος από 10.000 εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα. Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί από τους φίλους των δύο ομάδων, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάποιο «μαγικό» χαρτάκι

Για τον λόγο αυτό, ορισμένοι από τους φίλους της Ρέιντζερς ταξίδεψαν ακόμη και από την Γλασκώβη, το πρωί της Τετάρτης (18/5) και έχουν κατασκηνώσει έξω από το Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης, στην προσπάθεια τους έστω και την τελευταία στιγμή να βρουν εισιτήρια.

 

Μάλιστα φίλαθλος της σκωτσέζικης ομάδας, σε δηλώσεις που έκανε στο «Sky Sports» ανέφερε πως μόνο ένας από την παρέα του έχει μπορέσει να προμηθευτεί εισιτήριο, για να μπει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αποψινό τελικό.

«Αν βρω εισιτήριο είναι μπόνους, αν όχι δεν πειράζει όσο η Ρέιντζερς σηκώνει το κύπελλο!» ανέφερε χαρακτηριστικά  ο φίλος των «Τζερς».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ