Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Mundo Deportivo αποκαλύπτει πως η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να δώσει έως και 35 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνει δικό της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο ίδιος ο Πολωνός επιθετικό θέλει όσο τίποτα να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και το έχει δείξει με τρόπο εμφανή. Μάλιστα, δεν έχει πρόβλημα να κάνει "έκπτωση" στις δικές του απολαβές, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, τα οποία μπορούν να δοθούν για να προχωρήσει η μεταγραφή του.
Με το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι να λήγει το 2023, η Μπάγερν θα προσπαθήσει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!