Πενήντα εννέα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ζητούν ακύρωση της απόφασης που πήρε η Γενική Συνέλευση με ψηφοφορία για τη Διπλή Ανάπλαση υποστηρίζοντας ότι το πρότζεκτ του Βοτανικού έπρεπε να υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνόλου των μελών και όχι των ψηφισάντων.
Το πρόσχημα για όλο αυτό είναι ότι το πρότζεκτ Βοτανικός έπρεπε να είχε υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι των ψηφισάντων.
Αύριο λοιπόν αναμένεται να παρθεί η απόφαση από το Εφετείο, αλλά όπως σας αναφέραμε στον Ερασιτέχνη δεν υπάρχει καμία ανησυχία.
Συγκεκριμένα αναφέρουν πως και περίμεναν μια τέτοια κίνηση, ωστόσο η απόφαση είναι θωρακισμένη νομικά με βάση το καταστατικό του συλλόγου.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ