Έναν καλό λόγο για όλους τους συμπαίκτες του -αλλά λίγο περισσότερο για τον Κώστα Τσιμίκα- είχε να πει ο Φίρχιλ Φαν Ντάικ. Με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Λίβερπουλ (έπειτα από την επικράτηση στα πέναλτι επί της Τσέλσι) ο Ολλανδός στόπερ χαρακτήρισε συνολική την επιτυχία.
Στάθηκε λοιπόν ειδικά στον Έλληνα μπακ, λέγοντας συγκεκριμένα: «Όλοι έχουν μερίδιο σε αυτή την πορεία. Σκέφτεσαι τους νέους παίκτες που είναι στο ξεκίνημα, τους παίκτες που δεν παίζουν τόσο πολύ στο πρωτάθλημα.
Για εκείνον (σ.σ. τον Τσιμίκα) είναι σπουδαίο να σκοράρει το νικητήριο πέναλτι. Το αξίζει γιατί δουλεύει σκληρά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

