Η κατάρρευση της Παρί στο τελευταίο ημίωρο της ρεβάνς με τη Ρεάλ για τους «16» του Champions League κατέστρεψε όλη τη σεζόν για την ομάδα του, όπως παραδέχτηκε ο Μάρκο Βεράτι. Η γαλλική ομάδα, που είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο ματς και προηγείτο μέχρι το 61’, δέχτηκε τρία γκολ με συνέπεια να αποκλειστεί και στη συνέχεια να γνωρίσει έντονες αποδοκιμασίες στα επόμενα παιχνίδια από το κοινό της.
«Θα μπορούσαμε να τα πούμε πολύ καλύτερα με την ομάδα που έχουμε. Απέναντι στη Ρεάλ ήμασταν καλοί, αλλά εκείνο το παιχνίδι ‘σκότωσε’ εμάς και τους φιλάθλους μας. Είχαμε όνειρο να πάρουμε το Champions League. Όμως κάποιες μικρές λεπτομέρειες στα νοκ άουτ μπορούν να σε αφήσουν εκτός ή να σε οδηγήσουν μέχρι τον τελικό αν κάνεις δυο καλά παιχνίδια», τόνισε ο Ιταλός μέσος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

