Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ώστε να αποφασιστεί το νέο όνομα του κόμματος.
Οι κάλπες έκλεισαν στις 20:00 της Κυριακής ενώ σε πολλές περιοχές χρειάστηκε να δοθεί παράταση ως τις 21.00 καθώς υπήρχε μεγάλη συμμετοχή των ψηφοφόρων
Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για περισσότερους από 160.000 συμμετέχοντες, ωστόσο την Δευτέρα θα υπάρχει μια πλήρης εικόνα της ψηφοφορίας. Υπενθυμίζεται ότι στις διαδικασίες για την ανάδειξη Προέδρου τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν ψηφίσει 270.000 ψηφοφόροι.
Τα μέλη του κόμματος κλήθηκαν να επιλέξουν την ονομασία του ανάμεσα στο ισχύον "Κίνημα Αλλαγής" ή το "ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής", με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η συντριπτική πλειοψηφία φέρεται να επέλεξε το δεύτερο όνομα.
Ταυτόχρονα ψήφισαν για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το μεσημέρι και ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ψήφισε στη Νέα Σμύρνη και έκανε λόγο στις δηλώσεις του για «γιορτή της αναγέννησης».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

