Ο Κάρλο Αντσελότι θα γίνει ο πρώτος προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές, σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, και ο Φάμπιο Καπέλο υποστήριξε πως, ο συμπατριώτης του, είναι διάσημος για την τύχη του, η οποία του δίνει την ώθηση για επιτυχίες.
Μιλώντας στο Sky Sports, ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Πείστηκα για τη δύναμη της Ρεάλ: δημιούργησε ευκαιρίες και ο Βινίσιους είχε δύο κραυγαλέες φάσεις Είχε την τύχη με το μέρος της στο σωστό σημείο, είναι διάσημη η τύχη που έχει ο Καρλέτο και η οποία του δίνει ώθηση στα φτερά για να πετάξει".
Ο Καπέλο είπε, επίσης, πως "μου άρεσε η Ρεάλ, έπαιξε με αποφασιστικότητα, προσπάθησε να μην αιφνιδιαστεί. Είχε πει ότι ήθελε μία άμυνα συγκεντρωμένη και ήταν σε μεγάλο βαθμό.
Είχε επίσης την τύχη με το μέρος της και στη φάση της απόκρουσης πάνω στη γραμμή, όμως πιστεύω ότι άξιζε τη νίκη".
Για τον τελικό με τη Λίβερπουλ, ο Καπέλο δήλωσε: "Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς γιατί η Λίβερπουλ παίζει ένα ποδόσφαιρο κάθετο και γρήγορο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!