Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε σήμερα τη Ρωσία ότι «ακολουθεί τις έννοιες του Γκέμπελς και χρησιμοποιεί την ίδια μεθοδολογία». Η δήλωσή του αυτή έρχεται με αφορμή όσα είπε ο Σεργκέι Λαβρόφ περί «εβραϊκού αίματος» του Χίτλερ αλλά και ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είχε στόχο να «ξεριζώσει τον ναζισμό».
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας απέρριψε τις δηλώσεις του Λαβρόφ ως «αδύναμες».
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Ζελένσκι στο Fox News είπε επίσης ότι θα ήταν «καλό» αν ο Μπάιντεν πήγαινε στο Κίεβο.
Προειδοποίησε επίσης ότι η Ρωσία θέλει να σκοτώσει «όλους» όσοι είναι ακόμα παγιδευμένοι στο εργοστάσιο Αζοφστάλ της Μαριούπολης , το οποίο δέχεται σφοδρούς βομβαρδισμού από το Κρεμλίνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

