Αντιμέτωπος με την Λάρισα, ομάδα με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές ως παίκτης, θα τεθεί ο Σάκης Τσιώλης.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, μιλώντας στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, επεσήμανε ότι σήμερα δεν τον συνδέει τίποτα με την αγωνιστική ΑΕΛ σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους», ενώ τόνισε πως οι Βολιώτες είναι πανέτοιμοι -απ' όλες τις μεριές- για τον αγώνα του Σαββάτου με τους «βυσσινί».
Αναλυτικά οι δηλώσεις Σ. Τσιώλη:
Για τον αγώνα με Λάρισα: «Είναι ίσως η πρώτη φορά που η ομάδα είναι πανέτοιμη από όλες τις μεριές. Δεν υπάρχουν προβλήματα, ούτε τραυματισμού, ούτε τιμωριών. Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Λάρισα. Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι ένα παιχνίδι που προβλέπεται πολύ ενδιαφέρον, ένα παιχνίδι με μεγάλο πάθος και από τις δύο μεριές. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι και να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση. Στην ομάδα υπάρχει καλή ψυχολογία και η προετοιμασία για το παιχνίδι, κύλησε όπως θα έπρεπε. Έχω δει δύο φορές τη Λάρισα στα τελευταία της παιχνίδια. Νομίζω ότι αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ δεν βλέπω να έχει αγωνιστικά προβλήματα παρά από κακά αποτελέσματα που μπορεί να οφείλονται και σε συγκυρίες. Εμείς αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο του Σαββάτου χωρίς να λάβουμε υπόψη τη βαθμολογία του. Νομίζω πως όλοι αυτά τα ντέρμπι, κυρίως αυτά τα θεσσαλικά ντέρμπι, τα βλέπουμε περισσότερο σαν αγώνες πρεμιέρας.
Για τη βαθμολογία της ομάδας: «Σίγουρα, πριν από αυτές τις 6 αγωνιστικές θα νιώθαμε πολύ ευχαριστημένοι από τη συγκομιδή των 8 βαθμών, αφού οι τέσσερις από αυτές αφορούσαν αγώνες εκτός έδρας. Βάσει όμως της απόδοσης της ομάδας πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Χαιρόμαστε βέβαια που δεν μας χαρίστηκε τίποτα, κανένας βαθμούς, τους κερδίσαμε όλους και βάσει της εικόνας της ομάδας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε και αδικημένοι βαθμολογικά αλλά νιώθουμε οπωσδήποτε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας».
Για την ψυχολογία: «Η ψυχολογία μας πολύ καλή, προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, τη ψυχραιμία μας, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ. Είμαι γνώστης της κατάστασης και του κλίματος που επικρατεί στη Θεσσαλία και ιδιαίτερα στις δύο πόλεις αυτήν τη εβδομάδα. Προσπαθώ λοιπόν να βγάλω τα παιδιά από την ένταση, να μην εμπλακούν σε αυτή και να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που έχουμε ήδη ως ομάδα. Λέω στα παιδιά πως πρέπει να σκέφτονται πως θα ζήσουν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα σε ένα πανέμορφο γήπεδο, με τους πολλούς φιλάθλους μας και θέλουμε όλοι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, κυρίως να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές».
Για τη σχέση με ΑΕΛ: «Με την αγωνιστική Λάρισα αυτή τη στιγμή δεν μας συνδέει κάτι. Η αγάπη μου βέβαια για τον κόσμο της Λάρισας είναι διαχρονική και αμοιβαία. Είναι γεγονός πως η δεκαετία του '80 παραμένει ανεξίτηλη και με συνδέει με τη Λάρισα η αγάπη, ο κόσμος και η ιστορία. Όσα όμως με συνδέουν σήμερα με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ περισσότερα».
Για τους φιλάθλους: «Λυπάμαι που δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι από τη Λάρισα στον αγώνα του Σαββάτου. Το παιχνίδι γίνεται πιο ενδιαφέρον, πιο όμορφο όταν υπάρχουν και οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας. Όσο για τους δικούς μας φιλάθλους, το παιχνίδι με την ΑΕΚ δικαίωσε απόλυτα τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος θέλει πάντα τον κόσμο δίπλα στην ομάδα. Μέσα από την αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας, οι παίκτες προσπαθούν να έρθουν πολλοί περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο και οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι οι παίκτες μας κάνουν πάντα το καλύτερο δυνατό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
