Αν και το πρωί ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δήλωσε πως το θέμα της παραίτησης του Γιώργου Κιντή θα εξεταστεί μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό, τελικά ο ΑΕΚτζής πρόεδρος αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση του Νέου Πανιωνίου.
Mε γραπτή του δήλωσή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, Κωνσταντίνος Τσακίρης γνωστοποίησε ότι μετά από ώριμη σκέψη και αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, έγινε δεκτή η παραίτηση του ΑΕΚτζή προέδρου, Γιώργου Κιντή.
«Σε συνέχεια της σύντομης δήλωσης την οποία έκανα, είχα αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές με ανθρώπους μέσα στην ομάδα αλλά κυρίως με ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την διοίκηση την επόμενη μέρα. Θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:
Η παραίτηση του κ. Γιώργου Κιντή γίνεται δεκτή. Η καθημερινότητα της ομάδας πρέπει να μην επηρεαστεί από αυτό. Ο Πανιώνιος την Κυριακή καλείται να δώσει τον πρώτο από μία σειρά δύσκολων αγώνων. Με την επιστροφή μου από το εξωτερικό, θα τελειώσει η στελέχωση του νέου δυναμικού διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ, στο οποίο θα συμμετέχει και ο κ. Λιανός. Έως τότε καθήκοντα διοίκησης θα ασκούνται από τον κ. Ζερβακάκο, σε συνεργασία με τον κ. Λιανό, στα πλαίσια του πλάνου μας για έναν ενιαίο και δυνατό Πανιώνιο.
Οι φίλοι του ιστορικού Πανιώνιου να είναι σίγουροι ότι προχωράμε μαζί και ενωμένοι για το καλό του συλλόγου και των ιδανικών που πρεσβεύει», ανέφερε η γραπτή δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μαρινάκη τρέμε!!! Θα έρθει ο Κιντής και θα γίνει πρόεδρος στην SuperLeague, τώρα που είναι διαθέσιμος!! Παρ' όλη την σύντομη θητεία του στην Ν.Σμύρνη κατάφερε και συνέδεσε το όνομά του, με μια από τις ενδοξότερες στιγμές αυτής της ομάδας κατά την οποία οπαδοί της καταστρέφουν το γήπεδό τους. Επιπλέον είναι τουλάχιστον ηρωική η στάση που κρατά απέναντι στην ΑΕΚ, όταν αυτή βρίσκεται χωρίς γήπεδο!!! Μπάβο Γιώργο!! Πάντα άξιος! Πιστέυω ότι όλοι οι πρόεδροι των ΠΑΕ έχουν αναγνωρίσει την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αξία σου και οι προτάσεις από εδώ και στο εξής θα πέφτουν βροχή. Μην ανυσηχείς. Τώρα που είπα πρόταση, μήπως θες να έρθεις να μου βάλεις κάτι πλακάκια στο μπάνιο που έχουν χαλάσει, δίνω καλό μεροκάματο... Τί λες?
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΩΤΗΡΑ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ....,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...???
Ο Κιντής είναι ΑΕΚ παρα τα καιροσκοπικά του ξεσπάσματα. Είχε συμμετοχή στην σωτηρια της ομαδας μέσω του 44 και μην ασχολουμαστε τοσο με την ομαδα της Ν.Σμυρνης διοτι καποια στιγμη θα μας καθρεφτισει ετσι που το παμε..
A ΡΕ ΚΙΝΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ... ΚΡΙΜΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΛΑΜΠ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ... Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ..... Ε ΤΙ ΛΕΣ? ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΟΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ! ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ πανιώνιου ΒΓΗΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ... !!!!!!!!!!!!!!!!!
Κριμα πρόλαβε και έφυγε πριν το Νιονιος-ΑΕΚ.
eirwnika to leei re steve21 , min trelainesai........
KATARXHN AEK365 EISAI FOUL MONO K MONO POU ANAFEREIS AEKTZH AYTO TO ATOMO EGW KSERW AEKTZHDES PRAGMATIKOUS K OXI GUALATZI OPOTE SE PARAKALW NA T VGALEIS GT PROSVALEIS TOUS UPOLOIPOUS
Τσακιρη μη στεναχωριεσαι ρε... Κυκλοφορει ελευθερος και με χαμηλο κασε,προεδραρα στα χαρακτηριστικα του Κιντη.Ανιδιοτελης,δουλευταρας,δυναμικος και φοβητρο για τους αντιπαλους. Θανοπουλο τον λενε.Δε θα χασεις!