Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ζλάταν σκέφτεται να εργαστεί ως ατζέντης στο γραφείο του Ραϊόλα

Πολύ πιθανό ο Ιμπραΐμοβιτς να αναλάβει ρόλο στο πλάι του Βιτσέντζο Ραϊόλα, που θα κληρονομήσει το πρακτορείο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας Tuttomercatoweb αναφέρει πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκέφτεται, όταν θα κρεμάσει τα παπούτσια του, να εργαστεί, ως εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών, στο γραφείο του Μίνο Ραϊόλα.

Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν ήταν ένας εκ των πελατών του Ιταλού ατζέντη που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (30/04) και είναι πολύ πιθανό να αναλάβει ρόλο στο πλάι του Βιτσέντζο Ραϊόλα, ο οποίος θα κληρονομήσει το πρακτορείο της ομάδας.

Τα πάντα είναι ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σκέφτεται να αποφασίσει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για έναν ακόμα χρόνο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ