Οι καταγγελίες για τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης κάποιων εργαζομένων στη Μύκονο δεν έχουν τέλος.
Μια κοπέλα που είχε πάει στο νησί της Μυκόνου περιγράφει στο Open τα όσα έζησε λέγοντας ότι κοιμόταν σε δωμάτια με μούχλα και υγρασία.
«Ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω ζήσει ποτέ μου. Τα δωμάτια ήταν πάρα πολύ μικρά, με 2-3 άτομα να μένουν μέσα, με πολλή υγρασία, με πολλή μούχλα και κατσαρίδες να πετάνε. Έκανα μπάνιο και καθάριζα τη μούχλα με βετέξ από πάνω μου. Μπορεί το δωμάτιο να μην είχε air condition σε συνθήκες αφόρητης ζέστης. Αναγκάστηκα να αγοράσω αφυγραντήρα στη μέση της σεζόν. Άλλο θέμα είναι η διατροφή. Σου υπόσχονται δύο ή τρία γεύματα την ημέρα και μόλις αντικρίζεις την πραγματικότητα αναγκάζεσαι να τρως απέξω», δήλωσε η κοπέλα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Θεωρω οτι εκει σηκωνεσαι και φευγεις και δεν σκυβεις το κεφαλι με την νοοτροπια ''εχω αναγκη τα λεφτα'' .Ετσι δινεις την εικονα οτι ο αλλος μπορει να συνεχιζει να κανει χειροτερα στους υπολοιπους αφου κανεις δεν θα κανει τιποτα ποτε. Σηκωνεστε ομαδικως και παρατατε τον αλλο στην μεση της σεζον και τον καταστρεφετε, απλα τα πραγματα. Αν ειναι να γινει θα γινει σωστα. Με το να λεμε ''ας το υποστω'', εχουμε μεριδιο ευθυνης και φυσικα ψαχνεις αλλου για δουλεια.