Πανηγυρική πρόκριση στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων πήρε η Εθνική μας ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη πρόκριση μετά από 11 χρόνια και μόλις για 3η φορά στην ιστορία της σε τελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18.
Φυσικά στο δυναμικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκονται και δυο αθλητές της ΑΕΚ. Πρόκειται για τους Έκτορα Καμαρινόπουλο και Άγγελο Χαλίλη, οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.
Η ΑΕΚ συγχαίρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και τους 2 αθλητές, για τη μεγάλη επιτυχία και εύχεται ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

