Οριστικά παρελθόν από την Τσέλσι θα αποτελέσει ο Αντόνιο Ρίντιγκερ με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, καθώς η τιμωρία που έχει επιβληθεί στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς οδήγησαν τις διαπραγματεύσεις σε ναυάγιο.
Οι ενδιαφερόμενοι για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό ήταν πολλοί, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ του κατέθεσε πρόταση ύψους δέκα εκατ. ευρώ ετησίως.
Προφανώς, αυτή η προσφορά άφησε ικανοποιημένο τον παίκτη, αλλά την αρνήθηκε ως σεβασμό προς την Τσέλσι, που αποτελεί εκ των άμεσων ανταγωνιστών στην Premier League.
Κατόπιν τούτου, ο παίκτης οδεύει ολοταχώς για τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται η συμφωνία να οριστικοποιηθεί την τρέχουσα εβδομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!