Εξήντα μέρες κλείνουν σήμερα, ανήμερα του Ορθόδοξου Πάσχα, από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και παρά τη σημαντική χριστιανική εορτή που γιορτάζεται σήμερα στην Ρωσία και την Ουκρανία οι εχθροπραξίες δεν σταματούν.
Βομβαρδισμοί και επιθέσεις σημειώθηκαν και το βράδυ της Ανάστασης με έναν τουλάχιστον άνθρωπο να χάνει τη ζωή του στην πόλη Ντνίπρο. Νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο πραγματοποιήθηκε ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό, στη νοτιοδυτική Ουκρανία, με αποτέλεσμα οχτώ άνθρωποι να σκοτωθούν, μεταξύ των οποίων κι ένα βρέφος.
Η ουκρανική εκκλησία αποφάσισε στις περισσότερες μεγάλες ουκρανικές πόλεις να κάνει την Ανάσταση το πρωί της Κυριακής λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας και των αλλεπάλληλων βομβαρδισμών.
Δείτε απευθείας τη μετάδοση της αναστάσιμης λειτουργίας από την ουκρανική τηλεόραση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

