Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καλαμπάκα: Του σφηνώθηκε καρφί μέσα στο κεφάλι και όμως επιβίωσε

Αν το καρφί βρισκόταν ελάχιστα χιλιοστά από το σημείο που σφηνώθηκε, θα ήταν πολύ επικίνδυνο για την υγεία του τραυματία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Άγιο» είχε ένας άνδρας στη Καλαμπάκα, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά με ένα καρφί πέντε εκατοστών στο κεφάλι του.

Όλα συνέβησαν όταν ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, κατά τη διάρκεια εργασιών, ένιωσε ένα τράνταγμα, χωρίς όμως πόνο ή κάποιο άλλο σύμπτωμα.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Από εκεί «πήρε τον δρόμο» για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου του έγινε επέμβαση και του αφαιρέθηκε το καρφί με επιτυχία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tameteora.gr, ο Καλαμπακιώτης αναρρώνει υπό παρακολούθηση, αλλά εκτιμάται ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η υγεία του. Πρόκειται πραγματικά για ένα σπανιότατο περιστατικό, καθώς αν το καρφί βρισκόταν ελάχιστα χιλιοστά από το σημείο που σφηνώθηκε, θα ήταν πολύ επικίνδυνο για την υγεία του τραυματία.

Πηγή: kathimerini.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ