Ένταση υπήρξε στην Μαδρίτη και συγκεκριμένα στην Plaza Mayor. Συγκεκριμένα, οπαδοί της Τσέλσι που βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για τη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οπαδοί της Σίτι που είναι στο ίδιο μέρος για το δεύτερο ματς με την Ατλέτικο, ήρθαν στα χέρια. Υπήρξαν συμπλοκές ανάμεσα στους Άγγλους οπαδούς, αφού έπεσε… μπόλικο ξύλο, με την αστυνομία να παρεμβαίνει ώστε να βάλει ένα τέλος.
Μάλιστα, υπήρξε γενικευμένη ένταση μεταξύ των δυνάμεων της αστυνομίας και των οπαδών της Σίτι με την Τσέλσι, αλλά μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!