Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας SUN αποκαλύπτει πως, παρόλο που έχουν περάσει εννέα χρόνια από τότε που αποσύρθηκε από τους πάγκους, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξακολουθεί να εισπράττει 235.000 λίρες την εβδομάδα.
Τα λεφτά αυτά προέρχονται μέσα από επενδύσεις, τις συμφωνίες για το βιβλίο του και τον ρόλο του ως πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αυτό σημαίνει πως, ετησίως, ο Σκωτσέζος εισπράττει 2 εκατομμύρια λίρες.
Τα τελευταία στοιχεία από την εταιρεία του ACF Sports Promotions, την οποία χρησιμοποιεί για όλες τις εμπορικές του συναλλαγές, δείχνουν ότι το εισόδημά του από 17,5 εκατομμύρια λίρες έφτασε τα 26 εκατομμύρια το 2021. Ο Φέργκιουσον είδε τα περιουσιακά του στοιχεία σε εταιρείες που είναι εγγεγραμμένες στο Companies House, να αυξάνονται από 27 εκατομμύρια, σε 39,2 εκατομμύρια λίρες.
Ο γεννημένος στη Γλασκόβη θρύλος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφτιαξε επίσης περιουσία από τις συμφωνίες για το βιβλίο του "Alex Ferguson: My Autobiography" που έγινε αμέσως επιτυχία, πουλώντας εκατομμύρια αντίτυπα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

