Την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας υπέβαλλε τη Δευτέρα (4/3) ο Νιχάτ Οζντεμίρ μόλις δύο εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από τα τελικά του Μουντιάλ.
Αν και η Ομοσπονδία διανύει μια ταραχώδη περίοδο για αρκετά θέματα, η παραίτηση του Οζντεμίρ προκάλεσε έκπληξη. Και αυτό γιατί ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί με την Ένωση των Τουρκικών Συλλόγων για να συζητήσει την προσφορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Süper Lig, αλλά παραιτήθηκε πριν από τη συνάντηση. Βέβαια, μπορεί να έπαιξαν ρόλο τα πυρά που δέχθηκε για το θέμα αυτό, καθώς δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει σε συμφωνία για τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα, για τις επόμενες σεζόν.
Έτσι το πόστο αναλαμβάνει προσωρινά ο Σερβέτ Γιαρντιμτζί μέχρι να ληφθεί για τον νέο πρόεδρο στο συνέδριο της TFF τον Ιούνιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!