Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ιατροδικαστής Λέων: Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά (VIDEO)

«Η αιτία θανάτου, ειδικά για την περίπτωση της Ίριδας, είναι πολύ καλά δεμένη», σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έχει αποκλειστεί ο θάνατος από φυσικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση της Πάτρας.

«Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες», «έχουν αποκλειστεί όλα τα παθολογικά και όλα τα γενετικά», «θα δείτε πάρα πολύ σύντομα», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, σημειώνοντας πως η συνάδελφός του που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, δίνει ξεκάθαρες αιτίες θανάτου με όλα τα στοιχεία.

«Η αιτία θανάτου -θα δείτε πάρα πολύ σύντομα, δεν θέλω να προκαταλάβω ούτε την επιτροπή, ούτε τη συνάδελφο της δεύτερης νεκροτομής- είναι σίγουρη, είναι πολύ καλά δεμένη, ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση, την Ίριδα. Η ίδια η συνάδελφος έχει κάνει μια εξαίρετη δουλειά παρότι είχε τεχνικές δυσκολίες από πλευράς παθολογοανατομίας, είμαι βέβαιος ότι θα δώσει μια ξεκάθαρη αιτία θανάτου», σημείωσε ο Γρηγόρης Λέων μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ανέφερε, ακόμη, ότι δεν βρέθηκε κεταμίνη στις εξετάσεις του πρώτου παιδιού και πως η εξέταση έγινε από το ίδιο εργαστήριο, με την ίδια μεθοδολογία και από τους ίδιους επιστήμονες που βρήκαν την εν λόγω ουσία στην εξέταση της Τζωρτζίνας.

 

Τσαντίρης: Πιθανό να δηλητηριάστηκαν και τα άλλα δύο παιδιά, δεν αποκλείω και την ασφυξία

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης μιλώντας στο iefimerida είπε πως θεωρεί πιθανότερο ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και τις Ίριδας, να προήλθε από δηλητηρίαση, χωρίς ωστόσο να να αποκλείει και τον ασφυκτικό μηχανισμό.

«Πρέπει να διερευνηθούν / επανεξεταστούν τα διασωθέντα σπλάγχνα της Μαλένας και Ίριδας, προκειμένου να καθοριστεί ο μηχανισμός του θανάτου τους, π.χ. δηλητηρίαση ή ασφυξία. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, θεωρώ πιθανή τη δηλητηρίαση και των τριών παιδιών (κοινός τρόπος), χωρίς βέβαια να αποκλείω ασφυκτικό μηχανισμό», τονίζει ο ιατροδικαστής.

Το βάρος της ιατροδικαστικής διερεύνησης πέφτει τώρα στο να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί στα άλλα δύο παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ήδη η επιτροπή Καρακούκη, που επανεξετάζει τα ευρήματα από τη νεκροψία-νεκροτομή της Μαλένας, έχει προχωρήσει την έρευνά της και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να την παραδώσει στις αστυνομικές Αρχές.

Πηγή: iefimerida.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ