«Στην ΑΕΚ με θέλουν στο νέο γήπεδο, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στην Ολλανδία», τόνισε ο Νορντίν Άμραμπατ σε δηλώσεις που παραχώρησε με αφορμή την παρουσία του στο Άμστερνταμ, εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό. Ο Μαροκινός μάλιστα, προχώρησε και σε ένα ποστάρισμα στο Instagram με αφορμή τις τοποθετήσεις του, γράφοντας «σκέψου πριν μιλήσεις».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για σένα.
Αμραμπατ, να ξέρεις, την ΑΕΚΑΡΑ θα την σέβεσαι. Στο Καλό να πάς εαν δεν σ'αρέσει.
ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!
Κι έχεις τις φωτοτυπίες να στέλνουν τον Βαρέλα (πρώην βασικός στόπερ που έχει σκιστεί για την ομάδα, έχει πάρει πρωτάθλημα, κλπ) στη Β' ομάδα επειδή επέλεξε να πάρει τον γιό του απ' τις ακαδημίες τους και να τον στείλει στην Μπενφίκα, δλδ στην πατρίδα του, με συνοπτικές διαδικασίες. Επίσης φρόντισε ο "μηχανισμός" να πέσει ο παίκτης σε απίστευτη δυσμένεια στον κόσμο της ομάδας λες και έκανε κανένα έγκλημα.
Γύρισες τον 'οπλο' π;νω σου μεγάλε;;;;Με κάτι σαν εσένα (παιχταράς μεν) μπλέκουμε συνέχεια και μας δημιουργείται μεγαλύτερο πρόβλημα..βλέπε βρανιες λιβαγια και σια οι πιο τωρινοί...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΤΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΙΛΗΣΤΕ...32 χρόνων και σουτάρεις από το κέντρο λες κ ήμαστε Α' τοπικό με τον χοντρούλη στην εστία για να σκοράρεις..Α ρε Ψωμιάδη που θέλατε εσείς!!!!
Ειπε ο "σοφος" Αμραμπατ που σουταρε απο το κεντρο στην απελπισια του μηπως βαλει γκολ...
Φαντασου σε τι κατασταση ειχε φτασει. Δεν τον αδικω ,παιχταρας που αν θυμασαι επαιζε τον Gay μονος του. Με αυτους τους συμπαικτες πως να μην κουραστει? Οπως και ο Λιβαγια και ο Μπακασετας θα φυγει και θα βρει την υγεια του και καλα θα κανει. Παρτε το χαμπαρι τιποτα δεν ειναι τυχαιο, δεν φταινε οι παιχτες, απλα ξενερωνουν ακομα και οι καλυτεροι μας και λογικο ειναι. Το περιεργο θα ηταν να μην ξενερωνανε το εχετε παρει χαμπαρι?
Δρομο.
Παικτης που δε θελει να ειναι εδω καλυτερα να φευγει.
Μπουλιφς που λένε στο χωριό μου Άμρα στερνή μου γνώση στο δλδς
Σταθερά 3 dislikes σε όλους ..τρολάκια
Γιατί ρε Αεκαρα μπλέκεις με όλους τους τρελούς τι τύχη κ αυτή
εγω λεω παλι καλα που μιλησες ,να ξερουμε πως σκεφτεσαι.
Ότι θέλεις να θολώσεις τα νερά ρε φιλε? Αστο δεν το σώζεις τωρα.
Σου τραβιξε ο τιγρης το αυτακι κ πας να το μαζεψεις!!! Κανεις πανω απο την ΑΕΚ μας!!!!
Εμεις θα τον ξαναβρουμε τον δρομο μας Αμπρα...
Δηλαδή ??? μας δουλεύει ?
Μπα! σου πέφτουμε και λίγοι καραφλούλη;