Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επίθεση ανταρτών με ρουκέτα κοντά στην πίστα F1 της Τζέντα! (VIDEO)

Μια ισχυρή έκρηξη που έγινε πολύ κοντά στην πίστα της F1 στην Τζέντα προκάλεσε τρόμο κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Σαουδική Αραβία, αφού οι αντάρτες Χούτι, χτύπησαν με πυραύλους τις εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής εταιρίας Aramco, την ώρα που διεξάγονταν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Formula 1 στην πίστα της Τζέντα! 

Η Aramco αποτελεί την βασική χορηγό της Aston Martin, ενώ έδωσε τεράστια οικονομική ανάσα στη Formula 1 το 2020 με μεγάλη χορηγία. Φυσικά μετά από αυτό το γεγονός, η ανησυχία που υπήρχε λόγω έντασης στην περιοχή, όλο και μεγαλώνει!

Το σημείο της επίθεσης απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα, από εκεί που την Κυριακή θα εκκινήσει ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ