Την ευκαιρία να γνωρίσει και να προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες της ΑΕΚ είχε ο Κούρο Σεγκούρα. Ο Ισπανός κόουτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης και το απόγευμα της Τετάρτης είχε την πρώτη του προπόνηση.
Ο 49χρονος κόουτς βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων και αφού αρχικά γνωρίστηκε με τους νέους παίκτες του, εν συνεχεία μίλησε στα αποδυτήρια, θέλοντας να προετοιμάσει άπαντες για τη συνέχεια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Καλή αρχή κόουτς. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω καλό προαίσθημα, και για τον Σεγκούρα και γενικότερα ότι θα γυρίσει επιτέλους η τύχη αυτής της ομάδας.