PREMIER LEAGUE-29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: 1-2
Γήπεδο: Σεντ Μέρις
Ζωντανή για το θαύμα της παραμονής ο Γουότφορντ. Η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σαουθάμπτον έφτασε τους 22 βαθμούς και όσο ζει… ελπίζει.
Στο 2ο μόλις λεπτό η άμυνα της Γουότφορντ έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Ελιουνούσι ενώ στο 14’ μετά από τραγικό λάθος του Σαλισού, ο Κούτσο μπήκε στη φάση έκλεψε, απέφυγε και τον Φόρστερ και από πλάγια αριστερά πλάσαρε για το 0-1. Στο 31’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ Πράουζ ο Σαλισού πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο και στο 34’ μετά από σέντρα του Κούτσκα από αριστερά, ο Κούτσο με σουτ στην κίνηση στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 0-2.
Ωστόσο στο 45ο λεπτό μετά από νέα εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ Πράουζ από δεξιά, ο Ελιουνούσι με πλασέ στο πίσω δοκάρι, έκανε το 1-2.
Στο 67ο λεπτό ο Μπρόια βρήκε όμορφα τον Ρομέου το σουτ του οποίου κόντραρε κι έφυγε μόλις έξω ενώ στο 71’ ο Φόρστερ είπε όχι σε σουτ του Κούτσκα και στο 88’ ο Φόστερ είπε όχι και σε κεφαλιά του Άνταμς.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ, Σαλισού, Περό, Ρομέου (74’ Ρέντμοντ), Σμόλμποουν (46’ Μπρόια, 90+4’ Λονγκ), Γουόρντ Πράουζ, Άρμστρονγκ, Άνταμς, Ελιουνούσι
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Καμπασελέ, Σαμίρ, Φεμένια (90+1’ Κάθκαρτ), Καμαρά, Λουζά, Πέδρο, Κούτσκα, Σισοκό, Κούτσο Ερνάντεθ (90+7’ Σέμα), Ντένις (86’ Κινγκ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

