PREMIERL EAGUE-29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 3-2
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Πράγματα και θαύματα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα 37 του. Ο Πορτογάλος πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Τότεναμ, οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» σε νίκη με 3-2 και τους διατήρησε σε τροχιά τετράδας.
Ο Πορτογάλος σταρ έφτασε τα 807 στην καριέρα του και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σύμφωνα ξεπερνώντας τον Γιόσεφ Μπίτσαν.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο στο 12’ ο Κριστιάνο έπιασε απίθανο σουτ έξω από την περιοχή κι άνοιξε το σκορ για τη Γιουνάιτεντ. Στο 16’ το όμορφο πλασέ του Πογκμπά έφυγε μόλις έξω και στο 18’ ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Ντέιβις.
Στο 26’ μετά από κόρνερ ο Ρομέρο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντάιερ τη δεύτερη αλλά ο Νταλότ έσωσε στη γραμμή και στο 34’ η Τότεναμ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τέλες και ο Κέιν το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.
Ωστόσο στο 38’ ο Σάντσο έφυγε οριακά από αριστερά και γύρισε στο Κριστιάνο, ο οποίος εξ επαφής πλάσαρε για το 2-1.
Στο 61ο λεπτό ο Κουλουσέβσκι έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Σον αστόχησε με σουτ από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 66’ ο Γιορίς είπε όχι σε σουτ του Κριστιάνο από τα δεξιά.
Όμως στο 72’ ο Ρεγκιλόν σέντραρε από αριστερά και ο Μαγκουάιρ πέτυχε αυτογκόλ για το 2-2. Στο 77’ ο Γιορίς είπε όχι σε νέα σουτάρα του Ρονάλντο ενώ στο 81’ μετά από κόρνερ,, ο Κριστιάνο πήρε την κεφαλιά κι έγραψε το 3-2.
ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαράν, Τέλες, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Φρεντ, Μάτιτς (79’ Καβάνι), Σάντσο, Πογκμπά, Ράσφορντ (68' Ελάνγκα), Ρονάλντο (83' Λίντελεφ)
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντέιβις (87' Μπερχβάιν), Ντάιερ, Ντόχερτι, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ (88' Γουίνκς), Σον, Κουλουσέβσκι (77’ Λούκας Μόουρα), Κέιν
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ
Τι εκανε ο Ροναλντο σημερα! τρεις φορες εδωσε προβαδισμα στην ομάδα του με τρεις διαφορετικους τρόπους...
Οι συγκρισεις είναι αναπόφευκτες...
Τι έκανε οΜεσσι προχθές;;;;;
Εγω που ειμαι φαν του Μεσσι, θα συμφωνησω μαζι σου. Μολις πηγε στην Παρι ο Μεσσι για καποιο λογο χαθηκε, ενω ο Ροναλντο συνεχιζει να παίζει μπαλαρα και να σκοραρει. Μπραβο του, ειναι πολυ γυμνασμενος για 37αρης!
Ο πιο κλατς παίκτης όλων των εποχών. Μεγάλος μπαμπάς
Ο πιο κλατς παίκτης όλων των εποχών. Μεγάλος μπαμπάς